naar top
Menu
Logo Print

Envisan wint Charter Duurzaam Ondernemen

Jan De Nul opnieuw bekroond voor inspanningen inzake duurzaamheid
magazine

Envisan, milieudochter van Jan De Nul Group, heeft voor het tweede jaar op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen ontvangen als erkenning voor de uitvoering van haar duurzaamheidsplan. Met dat Charter ondersteunt ondernemersnetwerk VOKA Oost-Vlaanderen organisaties uit haar provincie bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelen.
Envisan zet in op circulaire oplossingen door verontreinigde en onderbenutte terreinen te saneren en te herontwikkelen en door brownfieldontwikkeling, milieubaggeren en sedimentbehandeling. De milieuonderneming focust daarbij steeds op maximale valorisatie en hergebruik van grondstoffen, research & development rond unieke en innovatieve oplossingen, die zich steeds door een duurzame aanpak en ontwikkeling onderscheiden. Envisan houdt hierbij haar CO2-voetafdruk nauw in de gaten en tracht in elk project reductie te verwezenlijken.
Dat Envisan ecologische waarden hoog in het vaandel draagt, weerspiegelt zich steeds in haar plannen. Zo wordt er ook ingezet op de productie van hernieuwbare energie. Tevens verliest de milieudochter doorheen haar activiteiten de sociale en economische aspecten niet uit het oog. Bijvoorbeeld, bij projecten wordt steeds rekening gehouden met de ontwikkelingskansen voor de medewerkers, alsook met hun gezondheid en welzijn.

JAN DE NUL

JAN DE NUL

+3253731711
+3253781760