naar top
Menu
Logo Print

Grote eindejaarsveiling met 550 grondverzet- en handlingmachines in België

Donderdag 19 december organiseert Troostwijk Auctions naar jaarlijkse gewoonte een extra grote eindejaarsveiling. Meer dan 550 machines voor wegenbouw, sloop, constructie en handling. Om het jaar feestelijk af te sluiten, nodigt Troostwijk iedereen uit voor een hapje en een drankje op de veilingkijkdag op zaterdag 14 december in Deinze en Melreux. Bied mee en breid uw machinepark snel uit. Gewonnen loten kunnen al op 27 december opgehaald en ingezet worden in uw lopende projecten.

TroostwijkTroostwijkTroostwijk

TroostwijkTroostwijkTroostwijk

TroostwijkTroostwijkTroostwijk

De biedingen zijn nu geopend, ontdek hier de hele catalogus www.TroostwijkAuctions.com

Heeft u ook ongebruikte voorraad of machines?

Soms staat een machine jarenlang stil, zonder dat het geld oplevert. Troostwijk veilingen denkt met u mee. Als u een specifieke machine wilt verkopen, maar ook om u te helpen slimmer gebruik te maken van de waarde van uw machines, voertuigen en andere activa. Ook wanneer u bedrijfsonderdelen of zelfs uw complete bedrijf van de hand wilt doen, is een internationale veiling de beste optie. Voor een gezonder bedrijf of een goed pensioen.

Het credo van Troostwijk: “Alles heeft waarde". Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat ze doen. Ze taxeren, geven advies en vinden de juiste koper. Zo zijn ze gegroeid tot Europa's grootste online B2B veilinghuis. Peter Lechat, specialist Heavy Equipment, staat u graag bij in het hele veilingproces.

Peter LechatPETER LECHAT
Sales manager Heavy equipment
p.lechat@troostwijk.be
+32 (0)475 67 55 29
+32 (0)32 87 62 62

TROOSTWIJK VEILINGEN

TROOSTWIJK VEILINGEN

OVERSCHIETSTRAAT 59
1062 XD AMSTERDAM
+31206666500
-