naar top
Menu
Logo Print

Belijning is overal!

Sportvelden, zoals voetbalvelden en atletiekbanen, bedrijfshallen, parkeergarages en parkeerterreinen: alles is voorzien van belijning. Dit zorgt voor structuur, duidelijkheid & veiligheid.

We staan er niet altijd bij stil, maar ook deze belijning moet gemakkelijk, snel en efficiënt aangebracht worden. Dit kan zeer eenvoudig met een TITAN Powrliner vanuit het TITAN (lijn-) markeringsgamma. TITAN is marktleider op het gebied van veld- en wegmarkeringen. De zeer uitgebreide TITAN Powrliner serie bestaat uit een divers gamma aan 'line stripers', voor diverse applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bovenstaande benoemde projecten, maar ook aan de grote projecten zoals markeringen op vliegvelden.

De Titan Powrliner serie is gebouwd voor betrouwbare en uiterst precieze prestaties.

WSB is al ruim 40 jaar als importeur actief op de Benelux markt voor alle soorten oppervlaktebehandelingen. WSB vertegenwoordigt o.a. de merken WAGNER, Reinhardt-Technik Walther-Pilot, TITAN, RUPES en Euromair. Voor WSB staan kwaliteit, service en opleiding centraal. Met 50 medewerkers in België en Nederland heeft WSB een compleet team om een optimale service te bieden naar iedere klant in de gehele Benelux, klein en groot. Zo heeft WSB bijvoorbeeld zowel in Wolvertem (BLG) als in Utrecht (NLD) een technische dienst voor reparaties. Ook is mobiele service bij u op locatie mogelijk. Alle interventies worden binnen 24 uur in behandeling genomen, maar we verzekeren natuurlijk vooraf de kwaliteit!

Misschien kunnen wij elkaar van dienst zijn, om de wereld van wegmarkering en/of oppervlakte behandeling te vergemakkelijken? Indien u hiervoor interesse heeft komen wij met heel veel plezier langs om ons gamma toe te lichten en samen te bekijken welke voordelen wij voor u kunnen bieden. Graag verwijzen wij u ook naar onze website: www.wsb-benelux.be waar u alvast digitaal kennis kunt maken met ons bedrijf. Hopelijk tot binnenkort.

Contactpersoon:

Johannes Bex, Sales Manager

T:+32 (0)2 269 46 75

M: verkoop@wsb-benelux.be

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-