naar top
Menu
Logo Print

Sortimo behaalt nominatie Trends Gazellen

Het haalde de nominatie in de categorie KMO
magazine

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, werd zopas uitgeroepen tot “Genomineerde Gazellen: Vlaams-Brabant – KMO”. De onderneming behoort daarmee tot de groep van tweehonderd genomineerden die samen het kruim vormen van het actuele bedrijfslandschap in de regio. Arn Vervloet en Raoul Laue, zaakvoerders bij Sortimo Belux, zijn erg verheugd over deze erkenning: “Een Gazelle genomineerde wordt verkozen op basis van harde groeicijfers. Dat Sortimo bij dit selecte groepje hoort, toont aan dat we goed bezig zijn. Alle medewerkers in het bedrijf leveren dagelijks uitstekend werk. Dat vertaalt zich in tevredenheid en vertrouwen bij de klant én dus ook in positieve cijfers.” Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven in het economische landschap van vandaag. De criteria voor de selectie waaraan Sortimo ruim voldeed zijn gebaseerd op de groeicijfers die Trends optekende in de boekjaren 2012 t.e.m. 2016. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen drie categorieën bedrijven. Sortimo haalde de nominatie in de categorie KMO (omzet van 1 tot 10 miljoen euro). Daarna werden de balansen van de voorbije vijf boekjaren opgetekend en een rangschikking gemaakt van de evolutie van de groei in omzet, personeelsbestand en cashflow. In de categorie KMO moet bovendien een minimum aantal van tien arbeidsplaatsen gecreëerd zijn. Ten slotte moet voldoende operationele onafhankelijkheid aangetoond kunnen worden.“Voor Sortimo Belux is deze nominatie een mooie stimulans om verder te gaan op de ingeslagen weg, en dat is iedere dag opnieuw de beste kwaliteit afleveren bij de inrichting van elk bedrijfsvoertuig”, besluiten Vervloet en Laue.

SORTIMO

SORTIMO

SCHAARBEEKLEI 491
1800 VILVOORDE
+3223550370
+3223550371
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sortimo: bedrijfswageninrichtingen op maat voor iedereen.
Veiligheid primeert voor de lichte, stevige inrichtingen bestaande uit een mix van alu, staal, pvc en composiet. De inrichting wordt vakkundig bevestigd in het voertuig, en blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De lange levensduur is gegarandeerd.

Van inrichting tot signalisatie of dakdragers … Sortimo biedt de complete uitrusting voor het bedrijfsvoertuig van elke professional.
Een regionale verantwoordelijke komt indien gewenst vrijblijvend langs met een demowagen voor een demonstratie, 3D-tekening en prijsberekening.

Service netwerk in heel de Belux !

Sortimo Belux ·1800 Vilvoorde · Tel. 02/355 03 70 · Fax 02/355 03 71

Sortimo West · Gentseweg 749 - 8793 Sint-Eloois-Vijve · Tel. 056/61 17 65 · Fax 056/60 65 11

Sortimo Oost· Industrieweg 49/7 - 3980 Tessenderlo · Tel. 013/22 90 45 · Fax 013/22 90 46

Erkende partners in Wallonië en Luxemburg

 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   

Producten & Diensten