naar top
Menu
Logo Print

Vacature designer infrastructure

VK Architects & Engineers in Merelbeke
magazine

VK Architects & Engineers, een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau actief in Healthcare Design en Building Engineering is voor de uitbreiding van het projectteam Infrastructuur in Merelbeke op zoek naar een ‘designer infrastructuur’. Als lid van het projectteam ben je in het bijzonder verantwoordelijk voor het teken- en ontwerpwerk, namelijk voor de opmaak van technische plannen en visualisaties van diverse infrastructuurprojecten en openbare ruimten (wegenwerken, riolering, buitenaanleg, groenstructuren …). Je bereidt vrij autonoom concepten en scenario’s voor op basis van de aangereikte ontwerpparameters. Voor het detailontwerp werk je de berekeningen en voorbereidende schetsen uit tot aanbestedingsklare uitvoeringstekeningen en -plannen. Gevraagd: diploma van bachelor bouw, landmeter of ingenieur bouwkunde. Je hebt minstens ervaring in de markt van wegenis- en rioleringswerken. Je bent PC-vaardig, hebt een sterke ervaring in CAD-tekenen (Autocad) en kennis van de MS Office-toepassingen. Kennis van Civil 3D en zijn toepassingen is een absolute must. Doorgedreven kennis van Civil 3D bevordert ook je toekomstperspectief binnen VK. Kennis van het Standaardbestek 250 voor de wegenbouw en /of kennis van de BIM-methodologie (Revit) zijn belangrijke pluspunten. Meer informatie en ons uitgebreid portfolio vind je op: www.vkgroup.be. Stuur je cv en motivering naar martine.d@vkgroup.be of bel 0474/99.63.15.

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

BRUGSESTEENWEG 210
8800 ROESELARE
+3251262038
+3251262027
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

VK Architects & Engineers is actief in Healthcare Design en Building Engineering. VK heeft vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimte. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en infrastructuur zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Advanced Engineering. Advanced Engineering verzamelt al onze topexperten en bewaakt en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteit van VK’s dienstverlening. Daar worden niet alleen onze projecten en onze klanten beter van, maar ook onze medewerkers, die hier altijd kunnen op terugvallen en zo hun kennis verder kunnen uitbouwen en delen.

Samen met de bouwheer en de architect werken onze ingenieurs aan duurzame oplossingen. Getuige daarvan enkele gelauwerde projecten: Gerechtsgebouw Antwerpen, INFRAX-WVEM Torhout, het Vlaams Administratief Centrum Gent en recent nog de Politietoren in Charleroi. Bovendien staat met de nieuwbouw van het NATO-hoofdkwartier in Brussel momenteel de grootste Belgische werf in de steigers en hebben we met UPsite de hoogste residentiële toren in België gerealiseerd.