naar top
Menu
Logo Print

Projectingenieur infrastructuur gezocht

VK Engineering zoekt projectingenieur infrastructuur
magazine

VK Engineering is op zoek naar een enthousiaste projectingenieur infrastructuur. Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor diverse infrastructuurprojecten van A tot Z, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Je begeleidt het volledig technisch ontwerp en overlegt frequent met ontwerpers, architecten, projectmanagers en de klant. In uitvoeringsfase zit je de wekelijkse werfvergadering voor en behoud je het totaal overzicht van het aandeel Infra met de bijhorende opvolging van werfadministratie. Je standplaats is kantoor Merelbeke waar tevens wekelijks operationeel overleg plaats vindt. Je projecten situeren zich zowel op de private als op de openbare markt in het ontwerpen van infrastructuur op maat van de klant. Je denkt actief en oplossingsgericht mee in het ontwerpproces, consulteert ontwerprichtlijnen, respecteert programma van eisen, bewaakt het werkbudget, maakt meetstaten, ramingen en bestekken op volgens SB 250 van de wegenbouw. Je werkt vlot, zowel zelfstandig als in teamverband. Je speelt elegant in op veranderingen en bent flexibel om wijzigingen zo rendabel mogelijk door te voeren. Je neemt initiatief ter optimalisatie van onze processen en standaarden. Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen. Je profiel? Masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde, architect, verkeerskundige of gelijkwaardig door ervaring. Voldoende technisch inzicht in wegenbouw en/of rioleringen, nauwgezette aanpak, voldoende stressbestendig. Goeie team spirit, communicatief, leergierig en kwaliteitsgericht. Nederlandstalig. Kennis Frans en/of Engels is echter een sterke meerwaarde. Sterke affectie met Infrastructuur is een minimumeis. VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiƫnteerd bedrijf in volle expansie. Je werkt mee aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland. Meer informatie en realisaties vind je hier.

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

BRUGSESTEENWEG 210
8800 ROESELARE
+3251262038
+3251262027
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

VK Architects & Engineers is actief in Healthcare Design en Building Engineering. VK heeft vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimte. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en infrastructuur zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Advanced Engineering. Advanced Engineering verzamelt al onze topexperten en bewaakt en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteit van VK’s dienstverlening. Daar worden niet alleen onze projecten en onze klanten beter van, maar ook onze medewerkers, die hier altijd kunnen op terugvallen en zo hun kennis verder kunnen uitbouwen en delen.

Samen met de bouwheer en de architect werken onze ingenieurs aan duurzame oplossingen. Getuige daarvan enkele gelauwerde projecten: Gerechtsgebouw Antwerpen, INFRAX-WVEM Torhout, het Vlaams Administratief Centrum Gent en recent nog de Politietoren in Charleroi. Bovendien staat met de nieuwbouw van het NATO-hoofdkwartier in Brussel momenteel de grootste Belgische werf in de steigers en hebben we met UPsite de hoogste residentiële toren in België gerealiseerd.