naar top
Menu
Logo Print

Designer infrastructure gezocht

VK Engineering zoekt designer infrastructure
magazine

VK Architects & Engineers is voor de uitbreiding van hun projectteam Infrastructuur in Merelbeke op zoek naar een designer infrastructure. Als ontwerper overleg je met architecten, ingenieurs en projectmanagers om diverse projecten 2D & 3D technisch in te vullen. Je werkzaamheden situeren zich zowel op de private als op de openbare markt in het ontwerpen van infrastructuur op maat van de klant. Dit vooral met focus op wegen, riolering, buitenaanleg, materialisaties, waterbeheer, leidingen en groen. Je denkt actief mee in het ontwerpproces, consulteert ontwerprichtlijnen, bepaalt hoeveelheden, selecteert posten voor opmaak van meetstaten en bestekken, en levert op termijn assistentie bij werfopvolging. Je behaalde het diploma landschapsarchitect, assistent-architect, bachelor of master bouwkunde of gelijkaardig. Je bent PC-vaardig, sterke affectie met Autocad tekenen is een minimumeis. Kennis van Civil 3D of bereidheid om je snel in te werken is een must gezien dit de basis is voor alle 3D- en BIM-ontwerpen. Interesse? Stuur je cv en motivering naar martine.d@vkgroup.be of bel 0474 99 63 15. Meer informatie en een uitgebreid portfolio vind je hier

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

BRUGSESTEENWEG 210
8800 ROESELARE
+3251262038
+3251262027
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

VK Architects & Engineers is actief in Healthcare Design en Building Engineering. VK heeft vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimte. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en infrastructuur zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Advanced Engineering. Advanced Engineering verzamelt al onze topexperten en bewaakt en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteit van VK’s dienstverlening. Daar worden niet alleen onze projecten en onze klanten beter van, maar ook onze medewerkers, die hier altijd kunnen op terugvallen en zo hun kennis verder kunnen uitbouwen en delen.

Samen met de bouwheer en de architect werken onze ingenieurs aan duurzame oplossingen. Getuige daarvan enkele gelauwerde projecten: Gerechtsgebouw Antwerpen, INFRAX-WVEM Torhout, het Vlaams Administratief Centrum Gent en recent nog de Politietoren in Charleroi. Bovendien staat met de nieuwbouw van het NATO-hoofdkwartier in Brussel momenteel de grootste Belgische werf in de steigers en hebben we met UPsite de hoogste residentiële toren in België gerealiseerd.