naar top
Menu
Logo Print

MAN OP MATEXPO

Vanaf 6 september 2017 is het opnieuw zover, de start van Matexpo in Kortrijk Xpo, dé hoogmis voor de bouwsector en aanverwante sectoren. Vanzelfsprekend tekent MAN Truck & Bus opnieuw present met een resem innovatieve totaaloplossingen, volledig afgestemd op de specifieke eisen van de sector.


MAN

MAN is niet zonder reden al tientallen jaren toonaangevend in het bouwsegment, en de meest recente TG-bouwvoertuigen zijn hier geen uitzondering op. Of het nu om de MAN TGL (7,5-12 ton), TGM (12-26 ton) of TGS en TGX (beide 18 tot 41 ton) gaat, steeds bieden zij de meest flexibele opbouwmogelijkheden en asconfiguraties. Met de introductie van de gloednieuwe MAN TGE bestelwagen speelt MAN bovendien voortaan mee in de liga vanaf drie ton.


MAN TGE

Matexpo is de plaats bij uitstek om deze nieuwste telg uit de MAN familie voor te stellen aan het publiek. Perfectionistisch in zijn afwerking en uitrusting, staat deze MAN TGE voor datgene wat men van MAN verwachten mag. Voor elke toepassing is er de geschikte oplossing, of de klant nu op zoek is naar een bestelwagen, een combi, een enkele of een dubbele cabine, met voorwiel-, vierwiel- of achterwielaandrijving. Flexibiliteit is hier dus de troef, en dat geldt zeker ook in het servicenetwerk en de naverkoop.


MAN TGL

Krachtige motoren, robuust onderstel, hoge laadcapaciteit: de nieuwe MAN TGL overtuigt door een superieure rijdynamiek, goede handling en grote wendbaarheid. Hij is uitgerust met de nieuwe efficiënte Common Rail-motoren, inclusief de nieuwe versie van de MAN TipMatic® schakelautomaat (optie). Om ervoor te zorgen dat het comfort en de veiligheid onderweg nooit tekortschieten, beschikt de TGL voor het bouwverkeer standaard over een ergonomisch uitgeruste cabine en een groot aantal intelligente veiligheidssystemen.

MAN TGM

Daarnaast is de MAN TGM de maatstaf in het middelzware tractieverkeer, en biedt hij met totale treingewichten tussen de 12 en 26 ton economische transportoplossingen in de bouw. Met de herziene en koppelsterke Euro 6-motoren van 184 kW (250 pk) tot 251 kW (340 pk) en asconfiguraties van 4 x 4 tot 6 x 4 brengt de nieuwe MAN TGM een hoge nuttige last en een efficiënt transportvermogen op de weg van en naar de bouwwerf.


MAN TGS

De nieuwe MAN TGS kan elke opgave in het bouw- en tractieverkeer aan dankzij de veelzijdige combinatiemogelijkheden bij de wiel-, motor- en transmissiekeuze tot en met de 8 x 8-truck met aandrijving op alle wielen. Het is zo dé vrachtwagen voor integrale tractie, met inschakelbare of permanente aandrijving. Voor het gemengde wegverkeer is er de gewichtsbesparende MAN HydroDrive®, flexibel in zijn eenvoud. Zijn koppelsterke Common Rail-motoren zorgen bovendien voor de nodige dynamiek, en de nieuwe generatie van het geautomatiseerde MAN TipMatic® schakelsysteem maakt het werk lichter voor de chauffeur.


MAN TGX

Met de hoogste draagkracht en de meest optimale terreinvaardigheid biedt de nieuwe MAN TGX hét juiste aandrijfconcept voor het tractieverkeer. Met motorvermogens van maar liefst 471 kW (640 pk) biedt de TGX onovertroffen prestaties bij de beste verbruikswaarden. Zo bezit de (voor een maximaal totaalgewicht van 41 ton ontworpen) heavy-dutytruck een enorme draagkracht. Dankzij het brede spectrum aan opbouwmogelijkheden is de MAN TGX ongetwijfeld het meest efficiënte grote alternatief voor gebruik op de bouwwerf.


MAN SERVICEPRODUCTEN

Een kwalitatief hoogstaande truck is één zaak, maar een optimale dienstverlening maakt echt hét verschil. MAN biedt daarom verschillende dienstenmerken onder de MAN vlag. Die diensten zijn volledig in lijn met de gekende MAN kwaliteit. Wat de behoeften ook zijn, van financieringen op maat over chauffeursopleidingen tot tailormade onderhoudscontracten, MAN heeft steeds de gepaste oplossing klaar.


Een overzicht

  • MAN Service: onderhoudscontracten op maat, Mobile 24 pechverhelping, gecertificeerde MAN werkplaatsen en onderdelen, verkoopgaranties enzovoort;
  • MAN Support-ProfiDrive: gespecialiseerde chauffeursopleidingen, gecertificeerd voor de vakbekwaamheid enzovoort;
  • RIO: telematica- en fleetsoftware om alle bedrijfsprocessen van nabij op te kunnen volgen;
  • MAN Financial Services: flexibele financieringsoplossingen volgens de noden en budgetmogelijkheden van de klant, met speciale promotie voor Matexpo;
  • MAN Rental: uitgebreide MAN huur- en demovloot om als klant zo snel mogelijk en tegen de beste voorwaarden voortgeholpen te worden. In een uitdagend economisch klimaat houdt MAN Rental op die manier de total cost of ownership onder controle.


MAN DEALERNETWERK

MAN beschikt over een nationaal dealernetwerk van niet minder dan 29 concessies, waaronder vijf eigen filialen. Deze zijn telkens strategisch gelegen langs belangrijke invalswegen, en beantwoorden aan de hoge kwaliteitsstandaarden die het merk biedt. De ruime openingsuren en flexibiliteit zijn ook in het geval van de lichte bedrijfsvoertuigen/bestelwagens een duidelijke troef. Vaak wordt de dienstverlening uitgebreid naar de keuringsservice, onderhoud van de laadkleppen, trailerservice enzovoort, zodat de klant op één plaats voor alles terechtkan.


MAN TOPUSED, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR ALS PARTNERS

Bedrijven die specifiek op zoek zijn naar een hoogwaardig tweedehandsvoertuig zijn met de MAN TopUsed occasievoertuigen aan het juiste adres. Men selecteert een voertuig uit een ruim assortiment en houdt de liquiditeit onder controle. Met het nieuwe exclusieve MAN 'TopUsed Checked. Certified. Trusted' kwaliteitslabel voor uitvoerig gecontroleerde voertuigen, koopt men in alle vertrouwen. Ontdek het aanbod op www.man-topused.be.

MAN

MAN

BRUSSELSESTEENWEG 406
1730 KOBBEGEM
+3224530104
+3224530288
www.man.be