naar top
Menu
Logo Print

MAN EN MATEXPO: KRACHTPATSERS OP GEKEND TERREIN

MAAK KENNIS MET HET VOLLEDIGE MAN GAMMA

Wie denkt aan robuuste bedrijfsvoertuigen, uitgerust voor de meest veeleisende toepassingen in de bouw- en aanverwante sectoren, komt quasi automatisch uit bij MAN. Sedert jaren geldt MAN immers als een referentie in deze branche en het is dan ook niet toevallig dat je het 'merk met de leeuw' zo vaak tegenkomt in de bouw.

MAN TGE
Met de MAN TGE Van biedt MAN nu ook oplossingen vanaf 3 ton!

 
REPRESENTATIEVE SELECTIE (BOUW)VOERTUIGEN

Met de introductie van de MAN TGE Van biedt MAN nu ook oplossingen vanaf 3 ton! Logisch dus dat MAN opnieuw aanwezig is op de MATEXPO vakbeurs te Kortrijk Xpo, dé internationale beurs bij uitstek voor bouwmaterieel. Zoals de bezoeker van MAN mag verwachten, wordt er uitgepakt met een indrukwekkende standoppervlakte van meer dan 600 m² met, uiteraard, een representatieve selectie aan (bouw)voertuigen uit het uitgebreide MAN gamma.

Man xlion uitvoering

Centraal staan de MAN voertuigen in XLION uitvoering, een uitrustingspakket waarbij de extreme prestaties nog verder in de verf kunnen worden gezet. Dankzij het opvallende, maar niet schreeuwerige MAN XLION design zijn deze versies werkelijk uniek. Op de portieren prijkt het 'XLION' logo, waarbij de 'X' staat voor 'eXtreme'. Beschikbaar op het gehele truckgamma (TGL/TGM/TGS/TGX) en op de MAN TGE Van combineert MAN hiermee een in de fabriek geïnstalleerde premium uitrusting met extra's en servicepakketten.

MAN TGSTgs gamma

Specifiek voor de bouw biedt MAN het TGS gamma met motoren van 330 tot 510 pk. Naast het bouwpakket genieten deze versies van het MAN sound system, leddaglichten en off-road functies voor ABS. Opvallende items voor deze uitvoering zijn het vuilwerende interieur, de grondplaat onder de motor om stofvorming tegen te houden, de opstap aan de chauffeurszijde met handrail op het dak om de lading te kunnen inspecteren en de extra bescherming van de radiator. Het MAN XLION pakket voor de MAN TGE bestaat uit de combinatie van het comfortpakket, MAN DigitalServices fleetsoftware, Airco Climatic en navigatiepakket, aan te vullen met bijkomende opties.

MAN TRUCK TRIAL

Een blikvanger op de stand wordt ook zeker het MAN 'Truck Trial' voertuig dat, in navolging van de eerste succesvolle Truck Trial in België dit jaar, de voorbode is van een nog indrukwekkendere editie in 2020. Redenen in overvloed dus om de MAN stand in hall 5 een bezoekje te brengen!

MAN

MAN

BRUSSELSESTEENWEG 406
1730 KOBBEGEM
+3224530104
+3224530288
www.man.be