naar top
Menu
Logo Print

Topcon neemt Viasys VDC holdings over

Expertise op gebied van softwareontwikkeling versterken
magazine

Topcon Positioning Group kondigt de volledige overname aan van Viasys VDC, een innovatieve softwareontwikkelaar voor infrastructuurbouw gevestigd in Espoo, Finland. De aankoop is bedoeld om de expertise van Topcon op het gebied van softwareontwikkeling te versterken en de levering van geavanceerde Topcon VDC (Virtual Design and Construction)-oplossingen met naadloze BIM (Building Information Modeling)-interoperabiliteit voor klanten wereldwijd te ondersteunen. Topcon heeft nu alle uitstaande aandelen van Viasys VDC verworven na begin 2016 in een aanzienlijk percentage van haar participaties te hebben geïnvesteerd.
Jason Hallett, vicepresident Global Software Business Development, zei: “Wij zijn verheugd om de volledige integratie van de het Viasys-pakket van geavanceerde softwarehulpmiddelen en diensten te voltooien. Dit opent nog meer mogelijkheden om een uitgebreid en samenhangend softwareportfolio aan te bieden."
Heikki Halttula, Viasys VDC president en CEO, zei: "De unie met Topcon versnelt de integratie van onze toonaangevende VDC-oplossingen. We zullen ook doorgaan met het ontwikkelen van gespecialiseerde softwarehulpmiddelen die projecteigenaars, ontwerpers en aannemers helpen bij het implementeren van VDC en constructiemanagementoplossingen in hun infrastructuur projecten", aldus Halttula.

TOPCON POSITIONING

TOPCON POSITIONING

+3224668230
-