naar top
Menu
Logo Print

Bobcat-laders vallen in de prijzen op LCO Awards

Compacte rupslader en schranklader hebben laagste eigendomskosten
magazine

De compacte T590-rupslader van Bobcat heeft een Lowest Cost of Ownership (LCO) Award gewonnen in de categorie rupsladers. De Bobcat S70 schranklader won dan weer voor het tweede jaar op rij in de categorie kleine schrankladers. De LCO Awards zijn gebaseerd op empirische gegevens over de kosten op lange termijn van zware en compacte bouwmachines. De prijzen worden georganiseerd door EquipmentWatch, wereldleider in data, software en inzichten voor zwaar materiaal.
De totale eigendomskosten zijn een van de belangrijkste aspecten waarmee kopers rekening houden bij de aankoop van apparatuur. De prijzen die de T590 en S70 hebben gewonnen getuigen van het belang van goede prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid die de Bobcat-reeks compacte laders, minigraafmachines, verreikers en aanbouwdelen in de afgelopen 60 jaar heeft opgebouwd.
In een reactie op het succes van Bobcat bij de LCO Awards zei Jiri Karmazin, productmanager Doosan Bobcat EMEA: “We zijn blij dat we deze prijzen winnen. Ze tonen aan waarom ons assortiment van compacte laders zelfs na meer dan 60 jaar nog steeds marktleider is. Eén op de twee schrankladers die vandaag worden verkocht, is nog steeds een Bobcat-machine.”

BOBCAT

BOBCAT

+3223716811
-