naar top
Menu
Logo Print

Terex Trucks breidt uit naar de Benelux

Matermaco Group wordt nieuwe officiële dealer voor Terex Trucks
magazine

De Matermaco Group zal vanuit haar twee locaties in België voor de hele Benelux de Terex Trucks knikdumpers TA300 en TA400 verkopen, verhuren en onderhouden. Met de Matermaco Group haalt Terex Trucks een echte specialist binnen als nieuwe dealer.
Voor Terex Trucks komt de overeenkomst met Matermaco Group voor de Benelux-markt op het juiste moment: de bouwsector in de regio zal de komende jaren gestaag groeien, gedreven door een sterke vraag naar woningen en kantoorgebouwen.
Matermaco Group heeft een jarenlang ervaring opgebouwd met Terex Trucks bij Matera, haar dochteronderneming in Algerije, en heeft hierdoor een goede kennis van de knikdumpers van het bedrijf.

"Onze collega's in Algerije vertellen altijd over de geweldige ervaring die ze hebben met Terex Trucks-dumpers, dus we zijn verheugd hierop voort te kunnen bouwen", zegt Luc Deleener van de Matermaco Group.
“We weten hoe betrouwbaar, comfortabel en gebruiksvriendelijk de dumpers van Terex Trucks zijn en hebben een sterke technische kennis van de machines. Hiermee kunnen we klanten een toegewijde, persoonlijke service bieden. Omdat de Benelux een relatief kleine markt is, staan we dicht bij de klanten en begrijpen we hun behoeften.”
“Het Matermaco Group-team begrijpt wat klanten in de Benelux-markt willen en ze weten dat Terex Trucks-knikdumpers goed passen bij hun klanten”, zegt Guy Wilson van Terex Trucks. “Terex Trucks knikdumpers zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te onderhouden. Lage kosten en hoge productiviteit maken van de machines onmisbare schakels in de ketting. Onze machines en hun ervaring is een winnende combinatie in een belangrijke markt.”

MATERMACO

MATERMACO

+3281627500
+3281627510