naar top
Menu
Logo Print

Hoe digitaal is uw wegenbouwbedrijf?

Digitalisering benchmarken dankzij Digi-Barometer
magazine

Digitalisering en technologie op de werkvloer worden steeds vanzelfsprekender. Het is echter niet altijd gemakkelijk om te weten hoe uw wegenbouwbedrijf veilig op de digitale trein kan springen. Daarom hebben negen toonaangevende partijen uit de Belgische ICT- en wegenbouwsector een benchmarktool – de Digi-Barometer – ontwikkeld waarmee de digitalisatiegraad van elke deelnemer kan worden gemeten. Alle Belgische wegenbouwers worden nu aangemoedigd om (gratis) deel te nemen via de nieuwe website.
Deelnemers vullen een korte vragenlijst in en ontdekken hoe digitaal hun bedrijf is en waar ze staan ten opzichte van de andere deelnemende bedrijven. Aansluitend krijgen ze tips om snel en eenvoudig concrete stappen te zetten naar een digitale toekomst.
Op 30 september 2019 wordt de Digi-Barometer afgerond en ontvangt elke deelnemer zijn benchmark. Daarbij aansluitend wordt op 24 oktober 2019 nog een sectoraal eindrapport over digitalisering van de wegenbouw voorgesteld tijdens Digital Construction Brussels 2019.

BRRC BELGIAN ROAD RESEARCH CENTRE

BRRC BELGIAN ROAD RESEARCH CENTRE

+3227758220
+3227723374