naar top
Menu
Logo Print

ONAFGEBROKEN EN GECENTRALISEERD WERK LEVERT CONCURRENTIEVOORDEEL OP

MB CRUSHER GARANDEERT NON-STOP WERKING EN TOPPRESTATIES

MB Crusher, toonaangevend producent van breek-, sloop- en recycleaanbouwdelen, staat reeds 15 jaar aan de top van de markt en biedt dankzij haar concrete en authentieke oplossingen een uitgebreid antwoord op de wensen van bouw- en sloopbedrijven. De producent uit het Italiaanse Fara Vicentino garandeert via haar aanbouwdelen een degelijke en snelle afhandeling van de werkzaamheden zonder bijkomende logistieke of onderhoudskosten. De eenvoudige hantering van de aanbouwdelen maakt extra technische opleidingen overbodig en stelt operators in staat het maximale te halen uit het werk op de werf.

MB Crusher

ONVERMOEIBAAR

Teneinde concurrerend te blijven, kunnen bouw-, sloop- en recyclebedrijven zich geen stilstand veroorloven. De uitdagingen, beperkingen en termijnen die ieder contract met zich meebrengt, vereisen onvermoeibaar materiaal. Dankzij de gepatenteerde aanbouwdelen van MB Crusher kan er echter een antwoord geboden worden op de steeds hoger gestelde eisen.

MB crusher

Ter plaatse en zonder extra kosten

De breek- en zeefbakken van MB Crusher gaan, mits een sporadische smering van de tandwielen, jarenlang mee. Bovendien zorgen de aanbouwdelen ter plaatse voor een onmiddellijke vermaling van alle soorten materialen, waardoor stort-, transport- en huurkosten drastisch worden verminderd. Sales manager Guido Azzolin: “Bedrijfseigenaren, operatoren en projectleiders worden bij contact onmiddellijk geholpen door middel van een onderhoudsanalyse van oude eenheden én toevoeging van nieuwe eenheden om zo de productie en winstgevendheid te verhogen. Er is dan ook een reden waarom wij het breedste assortiment breek- en zeefbakken aanbieden. Onze 'eerste editie'-eenheden worden namelijk niet als 'oud' ervaren wanneer we de nieuwste versie lanceren. Onze apparatuur evolueert eenvoudigweg mee. Door alles te verbeteren wat uit onderzoek naar voren komt, wordt de kwaliteit behouden die ons in de eerste plaats naar de top van de industrie bracht."

GEINTERESSEERD?

MB beschikt wereldwijd over agenten en distributeurs die gratis en snel informatie, praktische demonstraties en 24 uur per dag ondersteuning kunnen bieden. Via eenvoudig verzoek kan de aangeboden apparatuur worden verkregen in proefverkoop en kan de effectiviteit van de tools, die van MB Crusher een van 's werelds grootste fabrikanten van aanbouwdelen maakte, rechtstreeks worden ervaren.

MB CRUSHER OP BAUMA

MB Crusher BaumaMB Crusher zal dit jaar van 8 tot 14 april aanwezig zijn op 's werelds grootste bouwbeurs. Het zal op bauma aanpasbare aanbouwdelen voor alle werkterreinen en alle soorten machines tentoonstellen. Ook zullen er aanbouwdelen die het materiaal meteen ter plaatse verbrijzelen, zeven, slijpen en verwerken, te bezichtigen zijn. Daarnaast zullen er ook hulpstukken die de transport-, onderhouds- en aankoopkosten reduceren, terug te vinden zijn. MB Crusher zal zijn producten tentoonstellen op drie verschillende sites. Zo zal het merk op de buitenterreinen een heuse werf opbouwen waar bezoekers de breek- en zeefbakken in actie kunnen zien. Is er een showroom in het Atrium tussen de paviljoens A6 en B6. En is er een interne
stand in hal B5, 424. Ook de onthulling van de aangekondigde
wereldpremière is voor de beurs gereserveerd.

MB CRUSHER

MB CRUSHER

+39445308148
-