naar top
Menu
Logo Print

MATEXPO GAAT OFFROAD MET DEMO DAYS

Tweejaarlijks event volgt demozone op

Tijdens het weekend van 8 en 9 september zal Matexpo op het terrein van een oude zandgroeve in Eigenbrakel voor het eerst de Demo Days organiseren. De nadruk ligt hierbij op het testen en demonstreren van meer dan zeventig graafmachines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties.

Matexpo Demodays VLIEGENDE START

Demo Days is een nieuw initiatief, georganiseerd door dezelfde organisatie als Matexpo, dat plaats vindt in het niet-Matexpo-jaar. Demo Days is een opvolger van de demozones die tot nu toe telkens tijdens Matexpo werden georganiseerd. Na een marktbevraging bleek dat de Matexpo-exposanten klaar waren om mee te stappen in een nieuw verhaal. Het initiatief wordt dan ook duidelijk gedragen door de markt. Met een vertegenwoordiging van 90% is de markt van de graafmachines alvast goed vertegenwoordigd. Ook de vrachtwagensector, die met maar liefst zes van de zeven merken aanwezig zal zijn, blijkt enthousiast.

LEVEL PLAYING FIELD

Omdat de nadruk tijdens Demo Days op de machines moet liggen, wordt er door de organisatie een level playing field gecreëerd. Zo zal elke stand een uniforme aankleding hebben en moeten exposanten zich inschrijven volgens een all-inconcept waarbij de kavel, tent, catering en meubilair zijn inbegrepen.

MACHINES

Elke exposant mag vijf machines voorstellen tijdens Demo Days. Vier daarvan moeten graafmachines zijn met een maximumgewicht van 30 ton. Eén machine mag tussen de 30 en 40 ton wegen. Op deze manier is het mogelijk om iedere exposant de kans te geven om de topproducten uit zijn gamma voor te stellen. De truckmerken mogen telkens met drie trucks aanwezig zijn. Bovendien zal het voor de bezoekers mogelijk zijn om zich in te schrijven voor een testrit.

REGISTRATIE

Demo Days richt zich specifiek op operatoren en machinisten, werkplaatsverantwoordelijken, aankopers en technisch directeurs. Geïnteresseerden kunnen zich registreren op www.demodays2018.be. Bij onlineregistratie is het bezoek gratis. 

DEMO DAYS POWERED BY MATEXPO

DEMO DAYS POWERED BY MATEXPO

+3256210832
+3256257982