naar top
Menu
Logo Print

De Lille NV klaar voor de toekomst

Opgericht in 1968 vierde het West-Vlaamse familiebedrijf De Lille vorig jaar haar 50-jarig bestaan. Medezaakvoerder Stijn De Lille, verantwoordelijk voor de verkoop, vertelt dat anno 2019 De Lille nv een specialist is in verticaal transport. Dit dankzij de meer dan 30 jaar ervaring met import en distributie van Merlo-verreikers en sinds kort ook het Venieri wiellader gamma.

De Lille n.v.Zo kan De Lille haar klanten een compleet gamma aanbieden. Van compacte kniklader tot roterende verreiker met een werkhoogte van bijna 35 meter. Om haar klanten over zo'n dichtbevolkt grondgebied te bedienen bouwde De Lille over die periode een netwerk uit van 30 distributeurs.

Maaike De Lille, medezaakvoerder en verantwoordelijk voor de service vertelt dat eea niet stopt bij de verkoop en De Lille altijd inzet op een vlotte beschikbaarheid van onderdelen en het aanbieden van service na verkoop. Naast haar distributeursnetwerk beschikt De Lille nv over een eigen uitgerust service-apparaat.

“De Lille n.v. doet meer dan enkel aan- en verkoop van machines. Klanten weten dat ze bij ons kunnen rekenen op kennis en kunde opgebouwd over meer dan 30 jaar ervaring in Merlo en meer dan 50 jaar ervaring in de mechanisatie. Als voorbeeld kan aangehaald worden de hybride-elektrische aandrijving, de oplossingen tbhv asbestsanering,… We onderscheiden ons met een groot magazijn OEM onderdelen, krachtige software om op het juiste moment de juiste informatie terug te vinden, de mogelijkheid voor partners om steeds meer elektronisch op te zoeken/bestellen en toch via een helpdesk contact te hebben met ervaren medewerkers. Onze kennis delen we met onze distributeurs en partners in ons recent gerenoveerd opleidingscentrum maar ook eindgebruikers kunnen bij De Lille n.v. terecht voor kundig onderricht." vertellen zaakvoerders Stijn en Maaike De Lille ons.

De Lille n.v. kijkt zo de toekomst tegemoet en biedt letterlijk en figuurlijk de middelen om zaken naar een hoger niveau te tillen.

DE LILLE NV

DE LILLE NV

HULSTSESTRAAT 2
8860 LENDELEDE
+3256738080
-