18 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vandaag bouwen aan morgen120px

Intermat, de internationale beurs voor de bouw en infrastructuursector, staat weer voor de deur. De beurs wordt dit jaar duidelijk gekenmerkt door een herstel in de sector en belooft in deze context dan ook hét ondersteunend evenement bij uitstek te worden voor de talrijke spelers in de bouw- en infrastructuurmarkt. Bovendien kan u Intermat gratis bijwonen dankzij InfraStructure. Ondertussen is ook de online aanvraagfase voor de Bauma innovatie award gestart. Waag zeker uw kans mocht u over een toekomstbestendige en efficiënte innovatie met een hoge mate van praktische relevantie beschikken.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Stap dichter bij de emissievrije metropool
Eerste editie Hyundai Experience Days
Komatsu conform de nieuwe ISO 5006
Projectingenieur infrastructuur gezocht
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Hoge nauwkeurigheid en lang werkbereik
Een nieuwe ultrastille elektrische minigraafmachine
Nieuwe generatie middenklasse koudwaterhogedrukreinigers
Meer nieuwigheden

INTERMAT, DE INTERNATIONALE BEURS VOOR DE BOUW- EN INFRASTRUCTUURSECTOR

De internationale beurs van bouw- en infrastructuurwerken, Intermat Parijs, zal dit jaar plaatsvinden van 23 tot en met 28 april. De beurs wordt dit jaar duidelijk gekenmerkt door een herstel in de sector.
Lees meer

GRATIS NAAR INTERMAT PARIJS DANKZIJ INFRASTRUCTURE

Ga gratis naar Intermat Parijs dankzij uw vakblad InfraStructure! Gebruik hiervoor de promotiecode INFRAMAIL bij het aanvragen van uw badge.
Lees meer

TOPCON SHOWT GEAUTOMATISEERDE WORKFLOWS OP INTERMAT

160pxTopcon Positioning Group zal op Intermat, dat dit jaar plaatsvindt van 23 tot 28 april, de nieuwste bouw- en geospatiale workflows presenteren. Daarmee demonstreert het kosten-, tijd- en productiviteitsbesparende voordelen.
Volledig artikel lezen

BOUWMATERIAALFABRIKANTEN OVERWINNEN MAGERE PERIODE

Eind 2017 was er sprake van een aanzienlijke stijging van de binnenkomende orders met 38 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Door de vrij zwakke activiteit in de voorgaande jaren lag de omzet nog licht in de negatieve range.
Lees meer

ASBESTINVENTARIS MOET GEZONDHEIDSRISICO'S REDUCEREN

Recentelijk ontstond nogal wat commotie rond de aanwezigheid van asbest in schoolgebouwen en op treinstellen. Maar ook in woningen zit heel wat asbest.
Lees meer

BAUMA INNOVATIE AWARD 2019

De online aanvraagfase voor de Bauma innovatie award is gestart op 3 april en loopt nog tot en met 5 september 2018. De Bauma innovatie award wordt al voor de twaalfde keer uitgereikt en richt zich tot alle Bauma exposanten, maar ook tot onderzoeksinstituten, universiteiten en onderzoeksbedrijven.
Lees meer

EENVOUDIGER WERKEN MET SMEERSOFTWARE

Smeertechnisch onderhoud kan profiteren van de mogelijkheden die de huidige generatie softwarepakketten biedt. De voordelen van software liggen daarbij vooral op het vlak van het gestructureerd vastleggen van alle smeerpunten en het koppelen hiervan aan de juiste smeermiddelen en frequentie van smeren.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE SMEERSOFTWARE KIEZEN?

Niet zelden denken gebruikers dat softwarepakketten als 'vanzelf' problemen oplossen. Installeren en klaar. De praktijk blijkt echter weerbarstiger en vraagt om kennis van de materie om optimaal profijt te hebben van de investering.
Volledig artikel lezen

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vandaag bouwen aan morgen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be