3 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe bouw is en blijft een toekomstgerichte werkgever

De Oosterweelwerf op Linkeroever en in Zwijndrecht wordt een echte leerwerf voor scholieren, studenten, werkzoekenden en cursisten dankzij de unieke samenwerking tussen Talentenwerf en de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM). De partners, stad en provincie Antwerpen, VDAB en Constructiv vernieuwen dan ook hun overeenkomst om samen te werken in Talentenwerf. Dat de bouw een dynamische, veelzijdige en vooral toekomstgerichte werkgever is en blijft, kan u overigens ook ontdekken op de Open Wervendag van zondag 6 mei a.s.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Zoveel bracht de kilometerheffing voor vrachtwagens op
Nieuwe diensten SECO pakken maatschappelijke en digitale uitdagingen aan
Nieuwe brug moet Antwerpse files verlichten
Nieuwe groene betoncentrale in Almere
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Progressief van nature, gerenommeerd door traditie
Voor zware werkzaamheden onder zware omstandigheden
Stabiele metingen gegarandeerd
Meer nieuwigheden

GROOTSTE BEURS TER WERELD WORDT NOG GROTER

Een jaar voor de opening van 's werelds toonaangevende vakbeurs Bauma biedt Messe München een vooruitblik op de nieuwste ontwikkelingen. Zo wordt de locatie in het oosten van München uitgebreid tot 614.000 vierkante meter en zal het aantal zalen worden uitgebreid tot 18.
Lees meer

OPEN WERVENDAG 2018: EEN EXCLUSIEVE BLIK OP DE BOUW

De Confederatie Bouw organiseert zondag 6 mei voor de twaalfde keer Open Wervendag. Dé dag waar bouwbedrijven hun werven openstellen voor het grote publiek.
Lees meer

GRATIS NAAR INFRA EXPO

Op 16 en 17 mei vindt in Leuven Infra Expo plaats. Dé beurs voor wie professioneel betrokken is bij werken in de grond-, weg- en waterbouw en infrastructurele kunstwerken.
Lees meer

MB CRUSHER LANCEERT NIEUWE FREESKOP VOOR MINIGRAAFMACHINES

De gloednieuwe MB-R500, de nieuwste toevoeging aan de MB Bresher serie, werd als wereldpremière gelanceerd op Intermat in Parijs. Deze freeskop is makkelijk te gebruiken en maakt het werken op verschillende sites gemakkelijker.
Lees meer

LEERWERVEN OP LINKEROEVER

De Oosterweelwerf op Linkeroever en in Zwijndrecht wordt een echte leerwerf voor scholieren, studenten, werkzoekenden en cursisten dankzij de unieke samenwerking tussen Talentenwerf en de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM).
Lees meer

INFRABEL ZET IN OP SLIMMER EN VEILIGER SPOORBEHEER

Het Belgische spoornet is een van de drukst bereden netwerken in Europa. Dagelijks rijden er immers bijna 4.000 treinen op het net. Om veilig en stipt treinverkeer te garanderen, moet de spoor­infrastructuur dan ook regelmatig gecontroleerd, onderhouden en, indien nodig, vervangen worden.
Volledig artikel lezen

“ALS WE NIET VEILIG KUNNEN WERKEN, DAN WERKEN WE NIET"

Het spoor is een wereld op zich. Dat geldt ook voor de private aannemers die regelmatig door Infrabel ingeschakeld worden. Het is een klein wereldje dat sterk afhankelijk is van de budgetten die door politici vrijgemaakt worden om de (openbare) mobiliteit in dit land te waarborgen.
Volledig artikel lezen

INSPIRATIE VOOR UW TEAMBUILDINGACTIVITEITEN

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer.
Volledig artikel lezen

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De bouw is en blijft een toekomstgerichte werkgever

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be