16 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBouwmaterieel huren of kopen?

Het aanschaffen van eigen machines is niet enkel duur, maar zorgt voor onzekere situaties. Het kan namelijk voorkomen dat er in bepaalde omstandigheden niet met die bepaalde machines gewerkt kan worden. Slecht voor het rendement dus. Gelukkig kan er dus ook gehuurd worden, en betaal je enkel voor de tijd waar het bouwmaterieel nodig is. In deze newsleter zetten we alle voor- en nadelen van het huren van bouwmaterieel op een rijtje, sommen we op wat uw rechten en plichten zijn als huurder én brengen we een interview met Carole Bachmann van de European Rental Association.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Unizo KMO-Barometer bevestigt optimisme over extra tewerkstelling
CECE: "Intermat vond plaats in gunstig economisch klimaat"
Regel je grondverzet dankzij de nieuwe app
Wereldtunnelcongres heeft aandacht voor steden van de toekomst
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Elektronische motor verlaagt brandstofgebruik
Volledig hybride aandrijving in compact en mobiel machineconcept
Uitgebreid productassortiment en een nieuw gegevensbeheersysteem
Meer nieuwigheden

BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel. Dat is geen wonder, aangezien heel wat bedrijven daardoor een gebrek aan liquide middelen voorhanden hadden.
Volledig artikel lezen

HUREN ZONDER KUREN: DE STRIKTE REGELS ROND HET HUREN VAN BOUWMATERIEEL

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

“HUURSECTOR SPEELT BELANGRIJKE ROL IN DUURZAME ECONOMIE"

De ERA, voluit de European Rental Association, behartigt de belangen van verhuurbedrijven over heel Europa. We hadden in Brussel een aangenaam gesprek met Carole Bachmann, sinds enkele jaren één van de drijvende krachten achter de organisatie.
Volledig artikel lezen

NIEUWE DIRECTEUR-GENERAAL VOOR HET OCW

Met overtuiging, gedrevenheid en persoonlijke inzet heeft Claude Van Rooten de voorbije achttien jaar het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW) geleid. Vanaf 1 mei 2018 volgt Annick De Swaef hem officieel op als directeur-generaal van het Centrum.
Lees meer

RECORDAANTAL BEZOEKERS OP OPEN WERVENDAG

De Confederatie Bouw organiseerde voor de twaalfde keer Open Wervendag als imago-evenement voor de bouw en bouwberoepen. De bouw profileert zich hiermee andermaal als een aantrekkelijke en toekomstgerichte werkgever die dringend op zoek is naar duizenden talenten met pit.
Lees meer

GOLF VAN INNOVATIE KONDIGT NIEUWE ACTIVITEITEN AAN

Van 23 tot 28 april vond in Parijs Intermat, de internationale beurs voor bouw en infrastructuur, plaats. De beurs bevestigde de groeiperspectieven van een sector die gedreven wordt door innovatie en die zijn blik stevig op de toekomst heeft gericht.
Lees meer

WILLEMEN GROEP BEMACHTIGT RESTERENDE 50% VAN DE AANDELEN VAN KUMPEN NV

Op de algemene aandeelhoudersvergadering van Kumpen werd de resterende 50% van de aandelen van Kumpen nv overgedragen aan Willemen Groep. De groep maakt van de gelegenheid gebruik om haar organisatiestructuur een nog meer toekomstgerichte vorm te geven.
Lees meer

GRATIS SPEELSCHEMA WK 2018

Het wereldkampioenschap voetbal begint op donderdag 14 juni in het Loezjniki stadion in Moskou. Om 17 uur Belgische tijd trapt gastland Rusland af tegen Saudi-Arabië voor de openingswedstrijd van het 21e WK.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bouwmaterieel huren of kopen?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be