30 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDubbelinterview Annick De Swaef en Claude Van Rooten

Sinds 1 mei 2018 volgde Annick De Swaef Claude Van Rooten officieel op als directeur-generaal van het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW). Tijd voor een dubbelinterview met beiden over het verleden, het heden en vooral de toekomst van het Centrum en de wegenbouw. Omnibeton mocht het allereerste certificaat voor de ontwikkeling van geleideconstructies van in situ beton in ontvangst nemen. Het was de onpartijdige instelling COPRO die het certificaat op 29 maart 2018 mocht overhandigen. En wij waren erbij! Fan van chocolade? Doe dan mee aan onze grote lezersenquête en win een exclusieve chocoladebox!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Het leven van wagenparkbeheerders wordt nog gemakkelijker
Controlesysteem voor bouw- en sloopafval vindt weinig draagvlak
Topcon showde geautomatiseerde workflows op Intermat
Gebrekkig onderhoud wegeninfrastructuur nekt de vlaamse vervoerder
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Graafmachines die prestatie en innovatie naar een hoger niveau tillen
Kostenefficiënte toevoeging aan de GM-total station series
Prestaties van een midigraafmachine en voordelen van een compacte graafmachine
Meer nieuwigheden

NIEUWE KAPITEIN AAN HET ROER VAN HET OCW

Sinds 1 mei 2018 volgde Annick De Swaef Claude Van Rooten officieel op als directeur-generaal van het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW). Claude Van Rooten neemt echter nog geen afscheid van de weg.
Volledig artikel lezen

OMNIBETON ONTVANGT EERSTE CERTIFICAAT VOOR IN SITU BETONNEN GELEIDECONSTRUCTIES

Omnibeton mocht het allereerste certificaat voor de ontwikkeling van geleideconstructies van in situ beton in ontvangst nemen. De firma ontving het BENOR-certificaat voor niet minder dan tien fabrikaten.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Lees meer

WE ARE TRANSPORT KLAAR VOOR EERSTE GESLAAGDE EDITIE

Het beursplan voor We Are Transport is compleet. Bijna zeventig exposanten zullen van 1 tot en met 3 juni in Brussels Expo hun nieuwste producten en diensten voorstellen.
Lees meer

MATEXPO GAAT OFFROAD MET DEMO DAYS

Tijdens het weekend van 8 en 9 september zal Matexpo op het terrein van een oude zandgroeve in Eigenbrakel voor het eerst de Demo Days organiseren. De nadruk ligt hierbij op het testen en demonstreren van meer dan zeventig graaf­machines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties.
Volledig artikel lezen

BELIJNING IS OVERAL!

160pxSportvelden, zoals voetbalvelden en atletiekbanen, bedrijfshallen, parkeergarages en parkeerterreinen: alles is voorzien van belijning. Dit zorgt voor structuur, duidelijkheid & veiligheid.
Volledig artikel lezen

ARCADIS AANGESTELD VOOR UITVOERINGSTUDIES LINKEROEVER

Internationaal ontwerp- en adviesbureau Arcadis werd door aannemersconsortium 'Rinkoniên' (Artes Roegiers, Artes Depret, CIT Blaton, Mobilis en Stadsbader) aangesteld voor de engineeringstudies van fase 1 van de Oosterweelverbinding, die meer dan 80 civiele kunstwerken omvat.
Lees meer

BOUW NIEUWE SLUIS SINT-BAAFS-VIJVE START IN JUNI

Seine Schelde Vlaanderen is een grootscheeps binnenvaartproject van De Vlaamse Waterweg nv, dat steun geniet van de Europese Unie. Het project wil van de binnenvaart een volwaardig alternatief maken voor goederenvervoer op de weg.
Lees meer

PROBETON REIKT EERSTE ATTEST UIT VOOR NIET-PERMANENTE AFSCHERMENDE CONSTRUCTIES

Steeds meer worden bij wegenwerken omwille van de veiligheid van de weggebruiker tijdelijke afschermende constructies geplaatst en het gebruik van geprefabriceerde betonnen elementen kent hierbij een groeiend succes.
Lees meer

UITBREIDING VESTIGING KRINKELS IN NANNINE OFFICIEEL INGEHULDIGD

Landschapsaannemer Krinkels heeft in Naninne bij Namen een nieuwe werkplaats voor onderhoud en nazicht van zijn machines in gebruik genomen. Het gaat om een nieuwe bedrijfshal van 400 m² die naast de bestaande gebouwen werd opgetrokken.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dubbelinterview Annick De Swaef en Claude Van Rooten

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be