22 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEnkel optimaal gebruik telematica leidt tot efficiëntie


O
nze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt. Bovendien komen de nieuwigheden zo snel dat het moeilijk bij te houden is wat er nu precies al mogelijk is. Een overzicht vindt u in deze nieuwsbrief.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Kent u deze online verkoopsite voor beton al?

Duizend extra laad- en tankpunten

Nieuw Bobcat Institute voor uitgebreidere training van dealers

Nieuwe merkstrategie voor Manitou Group

Meer nieuws

ENKEL OPTIMAAL GEBRUIK TELEMATICA LEIDT TOT EFFICIËNTIE

Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt.
Volledig artikel lezen

ZELF MACHINES EN VRACHTWAGENS TESTEN OP EERSTE DEMO DAYS

Op zaterdag 8 en zondag 9 september organiseert Matexpo de eerste editie van zijn Demo Days op de voormalige zandgroeve van Sodewa in Braine-l'Alleud. Een nieuw, tweejaarlijks event dat zich richt op professionele gebruikers van machines over verschillende sectoren.
Volledig artikel lezen

NA GENUA ZIJN DE PIJLEN GERICHT OP VLAAMSE INFRASTRUCTUUR EN WEGENNET

De dramatische gebeurtenissen in Genua hebben ook in ons land de aandacht gevestigd op de staat van de infrastructuur en het wegennet. Hoewel de inspectie en het onderhoud van o.a. bruggen gedegen en professioneel verlopen in Vlaanderen, circuleert al langer de lijst van 'prioritaire kunstwerken'.
Lees meer

NIEUWE TRAM- EN BUSTUNNEL IN HASSELT ZORGT VOOR STERKER OPENBAAR VERVOER

Het Agentschap Wegen en Verkeer en De Lijn gaan het kruispunt van de Grote Ring met de Universiteitslaan in Hasselt herinrichten. Er komt een tunnel voor het openbaar vervoer onder het kruispunt.
Lees meer

EINDE WERKEN NINOOFSEPOORT IN ZICHT

De wegenwerken aan de Ninoofsepoort lopen ten einde en begin augustus start Beliris met de aanleg van een nieuw park. Daardoor krijgt de buurt, waar nu een groot gebrek is aan groene ruimtes, 23.718 m³ natuur erbij.
Lees meer

MEERDAALWOUD WORDT EEN FEIT

Op 1 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met grote werken in het Meerdaalwoud. Met een investering van 3,8 miljoen euro bouwt de Vlaamse overheid een ecoduct over de gewestweg N25, net voorbij het kruispunt met de Naamsesteenweg (N251).
Lees meer

ZELFVAREND DP2-HEFVAARTUIG 'APOLLO' TREEDT IN ACTIE

GeoSea heeft zopas het nieuwste schip voor zijn vloot in de vaart gebracht, het zelfvarend hefvaartuig 'Apollo'. Het schip vaart naar Vlissingen in Nederland, waar het gemobiliseerd zal worden om aan zijn eerste opdrachten te beginnen.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Enkel optimaal gebruik telematica leidt tot efficiëntie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be