5 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Z120pxelf machines en vrachtwagens testen op eerste Demo Days

Tijdens het weekend van 8 en 9 september zal Matexpo op het terrein van een oude zandgroeve in Eigenbrakel voor het eerst de Demo Days organiseren. De nadruk ligt hierbij op het testen en demonstreren van meer dan zeventig graafmachines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties. Wie duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, zal het beamen: afvalolie hoort absoluut niet in het afvoerputje. De duurzaamheidsgedachte rond het inzamelen van olie heeft ook niet enkel betrekking op particuliere gebruikers. Ook professionelen horen hun steentje bij te dragen tot de correcte verwerking van gebruikte olie.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Studiedomein bouw verliest 650 leerlingen op vier jaar tijd

Cursus basiskennis van beton te Leuven

Knokke-Heist krijgt kleurrijke binnenstad

BIA sterk aanwezig op Demo Days

Meer nieuws

Voor u gespot ...

Nieuwe signalisatiekleding

Starre dumper van 142 ton

Nieuwe draagbare generatie die geluiddicht, compact en gemakkelijk te transporteren is

Meer nieuwigheden

ZELF MACHINES EN VRACHTWAGENS TESTEN OP EERSTE DEMO DAYS

Op zaterdag 8 en zondag 9 september organiseert Matexpo de eerste editie van zijn Demo Days op de voormalige zandgroeve van Sodewa in Braine-l'Alleud. Een nieuw, tweejaarlijks event dat zich richt op professionele gebruikers van machines over verschillende sectoren en waarbij alles draait rond demonstraties en testen van werkende en rijdende machines in reële werkomstandigheden.
Volledig artikel lezen

OOK SMEEROLIE KAN EEN TWEEDE LEVEN HEBBEN

Producenten van gebruikte smeerolie kunnen in sommige gevallen rekenen op een premie als zij beroep doen op een gehomologeerde inzamelaar voor de verwijdering van hun gebruikte olie.
Volledig artikel lezen

EFFICIËNTER, PRAKTISCHER EN BETROUWBAARDER DAN OOIT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

NATUURSTEEN KIEZEN: VANDIX TOONT EN INFORMEERT

Natuursteen is tijdloos. Het ziet er natuurlijk uit en straalt dat beetje luxe uit. Bovendien is natuursteen zeer duurzaam, dus is het uitermate geschikt voor toepassingen in de tuin.
Volledig artikel lezen

DE IDEALE COMBINATIE VAN KRACHT, ROBUUSTHEID EN EFFICIÊNTIE

160pxMAN beschikt over een compleet gamma bedrijfsvoertuigen van 3 tot 44 ton, alsook diensten en leasingformules voor alle mogelijke werftoepassingen. Sinds kort hoort daar ook een speler bij in het segment lichte utilitaire voertuigen: de MAN TGE-reeks.
Volledig artikel lezen

GEVLEUGELDE ZEBRAPADEN MOETEN DODEHOEKONGEVALLEN VERMIJDEN

Vias Institute schat dat er jaarlijks gemiddeld 50 dodehoekongevallen gebeuren waarbij fietsers of voetgangers in aanraking komen met een vrachtwagen. Zichtbaarheid, zowel voor als naast het voertuig, is één van de grootste risicofactoren.
Lees meer

NOOD AAN MEER JONGEREN IN BOUWOPLEIDING

Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits heeft deelgenomen aan een rondetafel bij Bouwunie. De minister is zich ten volle bewust van de nood aan meer jongeren in het bouwonderwijs en is ervan overtuigd dat het duaal leren dit kan bevorderen.
Lees meer

BOUW WERKT MEE AAN VEILIGE SCHOOLOMGEVING

Het nieuwe schooljaar is ingezet en de gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Er is dus flink wat aandacht voor een veilige schoolomgeving. Terecht.
Lees meer

NINOOFSESTEENWEG IN ROOSDAAL VLOTTER EN VEILIGER

Naar aanleiding van het einde van de grote herinrichting, openden Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts en burgemeester Christine Hemerijckx officieel de vernieuwde Ninoofsesteenweg in Roosdaal.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zelf machines en vrachtwagens testen op eerste Demo Days

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be