3 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde, op specifieke individualisering en daardoor ook modulair gestructureerde marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting. Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Bouwunie verwijt Vlaamse regering inconsequente houding

Confederatie Bouw wil aantal bedrijfsongevallen in de sector tegen 2020 halveren

Neerschelde 2.0: opnieuw water in de Reep in Gent

Confederatie Bouw over Pano-reportage faillissementsfraude bouw

Meer nieuws

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

KIES EEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE GENERATOR KIEZEN?

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.
Volledig artikel lezen

VIDEO: SPECTACULAIRE TIMELAPSE AFBRAAK BRUG EINDHOUT

 VIDEOBenieuwd hoe de oude brug over het Albertkanaal in Eindhout plaatsgemaakt heeft voor een nieuwe brug? Ontdek het in deze timelapse!
Video

VIDEO: SPECTACULAIRE METAMORFOSE VAN 'T ZAND

 VIDEOOp zaterdag 1 september werd het nieuwe 't Zand in Brugge feestelijk geopend. Deze video geeft een mooi overzicht van de werken die het voorbije anderhalf jaar werden uitgevoerd.
Video

VIDEO: JAN DE NUL WINT ZILVEREN DOLFIJN IN CANNES

 VIDEOJan De Nul Group heeft een prestigieuze Zilveren Dolfijn gewonnen tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards in de categorie Human Resources. Het bedrijf diende hiervoor zijn bedrijfsvideo #WEAREITA over de interne Imagine, Think, Act bedrijfscultuur in.
Video

HIMOINSA EN VANDAELE 25 JAAR SAMEN!

Vandaele Machinery, al sinds 1993 verdeler van Himoinsa stroomaggregaten in België, en Himoinsa vieren dit jaar hun kwarteeuw samenwerking. Sindsdien verkocht Vandaele 5.434 stroomaggregaten in België.
Lees meer

MANNEKEN PIS IS BOUWVAKKER GEWORDEN

Manneken Pis is bouwvakker geworden. De Confederatie Bouw schonk hem namelijk een bouwvakkerskostuum. “Met deze gift aan de Orde van de Vrienden van Manneken Pis drukken we de fierheid van ons beroep en onze sector uit", zegt Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be