17 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxCEO Herbosch-Kiere wil marktleider worden in België

InfraStructure had een goed gesprek met de CEO van Herbosch-Kiere, Benny De Sutter, over het reilen en zeilen en over de toekomst van zijn onderneming, waarmee hij uiteindelijk marktleider wil worden in België. Het aanschaffen van eigen machines is niet enkel duur, maar zorgt voor onzekere situaties. Gelukkig kan er dus ook gehuurd worden, en betaal je enkel voor de tijd waar het bouwmaterieel nodig is. In deze nieuwsbrief sommen we op wat uw rechten en plichten zijn als huurder.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

“VER DOORGEDREVEN DIGITALISERING BELANGRIJKSTE EVOLUTIE"

Water trekt aan. Vraag dat maar aan de zeelui en strandgangers. Maar vraag het ook maar aan de werknemers van Herbosch-Kiere, dat vanuit de hoofdzetel in Antwerpen gespecialiseerde maritieme infrastructuurwerken over heel Europa uitvoert.
Volledig artikel lezen

BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel. Dat is geen wonder, aangezien heel wat bedrijven daardoor een gebrek aan liquide middelen voorhanden hadden.
Volledig artikel lezen

HUREN ZONDER KUREN: DE STRIKTE REGELS ROND HET HUREN VAN BOUWMATERIEEL

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

KRIS VOCHTEN NEEMT DAGDAGELIJKSE LEIDING JCB BELUX OVER

Na 40 jaar JCB, waarvan 20 jaar als managing director, is de tijd gekomen voor de heer René Wetzels om een stapje terug te zetten. Na een inwerkperiode van 3 maanden zal Kris Vochten per 1 januari 2019 de dagdagelijkse leiding en verantwoordelijkheid van JCB België en JCB Nederland op zich nemen.
Lees meer

BOBCAT EMEA EN VANGAEVER N.V. VERLENGEN HUN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Dankzij de uitstekende verkoopresultaten en de grote klantentevredenheid op gebied van naverkoop werd de concessieovereenkomst tussen het merk Bobcat en dealer Vangaever N.V. met veel enthousiasme verlengd.
Lees meer

TEST ULTRASTIL WEGDEK IN GENT

In de Noorderlaan in Gent werd over een lengte van 44 meter een proefvak aangelegd met een 'ultrastil' wegdek. Dit wegdek bestaat uit rubber, steentjes en bindmiddel en vermindert geluidshinder door wegverkeer met 7 tot 12 decibel.
Lees meer

INGRIJPENDE VERBREDING VIADUCT LA PASSERELLE IN LUXEMBURG STAD

In Luxemburg stad vond begin oktober de eerste spadesteek plaats voor de ingrijpende verbreding van het viaduct La Passerelle, ook wel bekend als de Oude Brug van de stad.
Lees meer

MAATREGELEN TEGEN ONEERLIJKE CONCURRENTIE ZIJN ONTOEREIKEND

De oneerlijke concurrentie in de bouw blijft een probleem dankzij bijberoepers, bijklussers en goedkope buitenlanders. Volgens Bouwunie leidt dat tot een onhoudbare situatie die de reguliere bouwsector ontwricht.
Lees meer

7.500 EURO VOOR AL WIE NIET VAN VERLAAGD BTW-TARIEF KAN GENIETEN

In verschillende steden in ons land betaalt men 6% btw in plaats van 21% als men een woning afbreekt en opnieuw opbouwt. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein voert daarom een sloop- en heropbouwkorting van 77.500 euro in voor al wie niet van dat verlaagd btw-tarief kan genieten.
Lees meer

HCME VERWELKOMT BEZOEKERS OP STATE-OF-THE-ART DEMOTERREIN

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft het demoterrein bij het hoofdkantoor in Amsterdam vernieuwd. Er kunnen nu meer verschillende machines worden gedemonstreerd in een omgeving die aantrekkelijker en technologisch meer geavanceerd is.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
CEO Herbosch-Kiere wil marktleider worden in België

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be