05 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe je bestelwagen inrichten?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwagen­inrichting kom je immers al een heel eind. Logisch want efficiënt werken, veilig rondrijden en gereedschap beschermen tegen diefstal worden zo een pak makkelijker. Als voormalig hoofd van de R&D-afdeling voor cementtoepassingen bij CBR en gewezen hoofdcoördinator betontechnologie bij SECO was de aanstelling van Caroline Ladang als directeur van BE-CERT geen verrassing. Het samenstellen van een competent team, vertrouwen creëren in de producten en koers zetten richting duurzaamheid waren slechts enkele van de doelen die werden vooropgesteld.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Boetes bij ontlopen kilometerheffing

MAN Truck & Bus staat Vlaamse overheid bij

Nieuwe identiteit voor CAT® producten

Hoe bouw- en sloopafval kwalitatief bergen?

Hoe teerhoudend asfalt afvoeren?

Meer nieuws

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

MEERWAARDE CREËREN MET DUURZAME EN KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN

Een jaar geleden nam Caroline Ladang het roer over bij BE-CERT. Als voormalig hoofd van de R&D-afdeling voor cementtoepassingen bij CBR en gewezen hoofdcoördinator betontechnologie bij SECO was haar aanstelling als directeur van de certificatie-instelling geen verrassing.
Volledig artikel lezen

SECTOR BETONWEGENBOUW ONGERUST

Ondanks inspanningen van de Gewesten blijft België achter op het gebied van investeringen in openbare werken en infrastructuur. Slechts 16% van de totale Belgische investeringen in de bouw gaat naar infrastructuur, wat 4% lager ligt dan het Europese gemiddelde.
Lees meer

BETON EN DE UITDAGINGEN VAN DE PLANEET

Cement en beton zijn alomtegenwoordig op onze planeet. In 2016 bedroeg de wereldcementproductie maar liefst 4,65 miljard ton. Het Belgische aandeel was daarin 6,25 miljoen ton, met een gemiddeld verbruik van 547 kg per inwoner.
Lees meer

OPTIMISME TIJDENS CECE-CONGRES

De Europese bouwmaterialenindustrie zit in een positief klimaat. Na een groei in de verkoop van bouwmaterialen van 15% in 2017 wordt ook in 2018 een stijging tussen de 5% en 10% verwacht.
Lees meer

KENTERING IN VLAAMS RIOLERINGSBELEID NOODZAKELIJK

Onlangs bracht het IPCC haar rapport uit met de klimaatgevolgen bij een wereldwijde temperatuurstijging van 1,5 °C of meer. In opdracht van Vlario bestudeerden KU Leuven en Sumaqua de concrete gevolgen voor het rioleringsbeleid in Vlaanderen.
Lees meer

MEER VEILIGHEID DANKZIJ MODERNE TUNNELS

Arcadis, internationaal ontwerp- en adviesbureau op gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, zal de komende jaren het Vlaamse Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) adviseren en ondersteunen in het moderniseren van de aanpak van tunnelbeheer en -renovatie.
Lees meer

OPLOSSING VOOR A12 IN DE MAAK?

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts vraagt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) om onderzoek te doen naar een mogelijke intunneling van de A12 tussen de Kontichsesteenweg/Cleydaellaan en de Guido Gezellestraat/Helsstraat.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe je bestelwagen inrichten?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be