14 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Op zoek naar het juiste gereedschap?

120pxHet materiaal dat gebruikt wordt op de bouwwerf is van cruciaal belang. Aangezien ieder gereedschap zijn eigen specifieke kenmerken en toepassingen heeft, is het belangrijk dat de professional weet welke tool hij nodig heeft in welke situatie. Daarvoor moet hij een grondige kennis hebben van de verschillende eigenschappen van het gereedschap en welke rol die spelen bij het gebruik ervan. Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Ze zorgen onder andere voor de voeding van torenkranen en leveren stroom voor tal van gereedschappen. Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Belgische bouwbedrijven hinken achterop

Afschaffing vestigingswet een slechte zaak voor de bouwsector

Blankenburgverbinding bereikt Financial Close

BAM Lux bouwt Patton-brug in Luxemburg

Vrachtverkeer is groenste van de klas

Meer nieuws

COMBIHAMERS KOPPELEN VERMOGEN MET LICHT GEWICHT

De gebruiker van combihamers is op zoek naar een toestel met een maximale kracht, gekoppeld aan een minimaal gewicht en een laag trillingsniveau. Natuurlijk zullen ook andere parameters de uiteindelijke keuze bepalen.
Volledig artikel lezen

VEILIG EN EFFICIËNT AAN DE SLAG MET DIAMANTZAAGBLADEN

Diamantzagen zijn niet meer weg te denken uit de bouwsector. Hoewel bijna iedereen er een heeft, merken producenten en verkopers dat ze vaak fout worden gebruikt, waardoor er niet efficiënt gewerkt wordt.
Volledig artikel lezen

DE GENERATOR, ONMISBAAR OP DE WERF

Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Ze zorgen onder andere voor de voeding van torenkranen en leveren stroom voor tal van gereedschappen. Met de nieuwe generatie generatoren kiest men voor schonere, stillere en slimmere oplossingen.
Volledig artikel lezen

NIEUW INVESTERINGSRECORD VOOR DE FIETS

Ben Weyts had zichzelf een duidelijke doelstelling opgelegd: in 2017 had hij als eerste Vlaamse minister van Mobiliteit meer dan € 100 miljoen vastgelegd voor fietsinvesteringen en in 2018 zou hij dat record nog verbeteren door € 110 miljoen vast te leggen.
Lees meer

EUROPESE MARKT VOOR MATERIEELVERHUUR IN DE LIFT

De groei van de Europese markt voor materieelverhuur loopt voor op die van de economie in het algemeen, maar laat niettemin nog meer aanzienlijke kansen zien. Dat blijkt uit het ERA Market Report, een toonaangevende bron van marktinformatie voor de Europese markt voor materieelverhuur en de enige Europese benchmark voor deze sector.
Lees meer

ITA TUNNELLING AND UNDERGROUND SPACE AWARDS

Sinds 2015 zoeken en belonen de internationale ITA Tunnelling and Underground Space Awards de meest baanbrekende innovaties en uitmuntende projecten in het gebruik van tunnels en ondergrondse ruimte.
Lees meer

EUPAVE BRENGT STANDPUNTNOTA UIT

Eupave (European Concrete Paving Association) heeft haar nieuwste standpuntnota “Aanbestedingen voor duurzame infrastructuur in de circulaire economie" gepubliceerd.
Lees meer

CECE CONGRES OPNIEUW GROOT SUCCES

Het CECE Congres, de tweejaarlijkse bijeenkomst van de bouwmaterialenindustrie in Europa, vond dit jaar plaats in Rome (Italië). Bijna 200 afgevaardigden waren aanwezig op de talrijke presentaties en paneldiscussies met beleidsmakers en economische onderzoekers.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Op zoek naar het juiste gereedschap?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be