12 december 2018


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Jarenlange verwaarlozing wegennet nog niet weggewerkt

120pxAlle overheden die ons land rijk is, hebben jarenlang niet of veel te weinig geïnvesteerd in ons wegennet. Dat is niet alleen de mening van Tom Willemen, CEO bij de Willemen Groep, maar blijkt ook uit de cijfers. De eisen die gesteld worden aan de publieke ruimte richten zich tegenwoordig niet enkel meer op functionaliteit. Ook ecologische, esthetische en sociale aspecten worden steeds essentiëler. Dit vormt een uitdaging, omdat er constant nieuwe toepassingen van beton in de publieke ruimte moeten worden gezocht. De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

“Jarenlange verwaarlozing van ons wegennet is nog niet weggewerkt"

Beton biedt antwoord op essentiële uitdagingen

Autosalon 2019 doet u dromen over de ideale bedrijfswagen

Waterdoorlatend asfalt tegen dalend grondwaterpeil

Relevant nieuws uit de sector ...

Ook bouwsector getroffen door torenhoge dieselprijzen

Extra ruimte voor windmolens in de Noordzee

Offshore windmolenpark ten dienste van de regio

Antwerpen en Brussel moeten tandje bijsteken op gebied van duurzaamheid

Meer nieuws

“JARENLANGE VERWAARLOZING VAN ONS WEGENNET IS NOG NIET WEGGEWERKT"

Alle overheden die ons land rijk is, hebben jarenlang niet of veel te weinig geïnvesteerd in ons wegennet. Dat is niet alleen de mening van Tom Willemen, CEO bij de Willemen Groep, maar blijkt ook uit de cijfers.
Volledig artikel lezen

BETON BIEDT ANTWOORD OP ESSENTIËLE UITDAGINGEN

De eisen die gesteld worden aan de publieke ruimte richten zich tegenwoordig niet enkel meer op functionaliteit. Ook ecologische, esthetische en sociale aspecten worden steeds essentiëler.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT, VOOR, TIJDENS ÉN NA DE AANKOOP VAN UW VOERTUIG

160pxWaaraan denkt u bij het begrip “familie"? Zijn waarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid en ondersteuning ook die begrippen die spontaan in uw gedachten opkomen? Dan zijn wij er vast van overtuigd dat MAN de perfecte match voor u kan zijn.
Volledig artikel lezen

MIDISTADSGRAAFMACHINE MET VERBETERDE PRESTATIES

160pxDe ViO82 biedt uitstekende prestaties en is tegelijk milieuvriendelijk. Door de uitgebreide functionaliteiten is de machine de ideale partner om uw productiviteit te verhogen, ongeacht de complexiteit van de werf.
Volledig artikel lezen

WANNEER SPECIAAL DE STANDAARD WORDT

160pxTerberg Benschop, fabrikant van speciale voertuigen, streeft ernaar de onderhoudskosten van Terberg-klanten te drukken en de werking van de terminaltrekkers te optimaliseren.
Volledig artikel lezen

WATERDOORLATEND ASFALT TEGEN DALEND GRONDWATERPEIL

Willemen Infra heeft Drainphalt voorgesteld, een duurzame asfaltverharding die een antwoord moet bieden op een heel actueel milieuprobleem, namelijk het dalende grondwaterpeil in België.
Lees meer

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Gratis gids bestellen

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Jarenlange verwaarlozing wegennet nog niet weggewerkt

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be