9 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Gietasfalt is zoveel meer dan een nicheproduct"

120pxGietasfalt kent in België een productie van ongeveer 25 à 30.000 ton per jaar en valt daarmee onder de noemer nicheproduct. Als het van Tony De Jonghe, directeur van de Belgische Gietasfalt Organisatie (BGO) afhangt, dan treedt gietasfalt de komende jaren echter uit de schaduw van dit predicaat. Smering is cruciaal om machines en toepassing draaiende te houden. Op voorwaarde tenminste dat men het juiste vet uitkiest voor de taak en omgeving in kwestie. De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

“Gietasfalt is zoveel meer dan een nicheproduct"

Autosalon 2019 doet u dromen over de ideale bedrijfswagen

Zowel eigenschappen van olie als van indikker bepalen keuze voor vet

Relevant nieuws uit de sector ...

Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn

Ontwikkeling groene energie rond Waalse autosnelwegen en binnenwateren

Autosnelwegen met hernieuwbare energie

Miljardendossiers voor de Vlaamse havens uit het slop

Vlaanderen vernieuwt het volledige tramnet

Meer nieuws

“GIETASFALT IS ZOVEEL MEER DAN EEN NICHEPRODUCT"

Gietasfalt kent in België een productie van ongeveer 25 à 30.000 ton per jaar en valt daarmee onder de noemer nicheproduct. Als het van Tony De Jonghe, directeur van de Belgische Gietasfalt Organisatie (BGO) afhangt, dan treedt gietasfalt de komende jaren echter uit de schaduw van dit predicaat.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

ZOWEL EIGENSCHAPPEN VAN OLIE ALS VAN INDIKKER BEPALEN KEUZE VOOR VET

Smering is cruciaal om machines en toepassing draaiende te houden. Op voorwaarde tenminste dat men het juiste vet uitkiest voor de taak en omgeving in kwestie. Om een klare kijk te hebben, moet men terug naar de basis.
Volledig artikel lezen

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN DE FEBE ELEMENTS AWARDS 2018

FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, organiseerde op donderdag 29 november 2018 de zevende editie van de FEBE Elements Awards in de Versluys Arena te Oostende.
Lees meer

AANTAL VACATURES IN DE BOUW HOGER DAN OOIT

De bouwsector telde aan het einde van het derde kwartaal van 2018 16.530 openstaande vacatures, 22,4% meer dan op het einde van het tweede kwartaal. Bovendien heeft de bouwsector met 7,28% van alle sectoren de hoogste vacaturegraad (het aantal openstaande vacatures ten opzichte van het totaal aantal jobs in de ondernemingen).
Lees meer

WIJZIGING IN KILOMETERHEFFING VOOR VRACHTWAGENS

Op 1 januari 2019 werden in België twee wijzigingen doorgevoerd in de kilometerheffing voor vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC.
Lees meer

DRONES KUNNEN WERFDIEFSTALLEN TEGENGAAN

Elke dag wordt ergens in België een diefstal op een bouwwerf gepleegd, gaande van klein gereedschap tot groot materieel en zelfs machines. Daarom wordt DronePort sinds deze zomer bewaakt door drones.
Lees meer

MINDER BTW BIJ SLOOP EN HEROPBOUW

Wie een woning afbreekt en heropbouwt krijgt in dertien Vlaamse steden een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van het gewone tarief van 21%. Eigenaars die echter geen aanspraak maken op dat verlaagd tarief en toch bereid zijn hun woning af te breken en te vervangen door een energie-efficiënte woning, kunnen nu een forfaitaire premie krijgen van 7.500 euro.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gietasfalt is zoveel meer dan een nicheproduct"

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be