6 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Asfaltafwerkmachines steeds intelligenter en efficiënter

120pxDe asfaltafwerkmachine speelt een belangrijke rol in het asfalterings­proces, aangezien ze ervoor zorgt dat het asfaltmengsel in de juiste dikte, over de gewenste breedte en met de juiste temperatuur verspreid wordt. Heel wat factoren komen daarbij kijken, waardoor de nood aan meer intelligente en efficiënte machines groter wordt. Ook blikken we terug op een recordeditie van het Auto-Moto-Van Salon in Brussel waarop de Volkswagen CV werd verkozen tot Most Loved Van en SIGMA-voorzitter Dries Van Haut een alweer positief maar toch lastig jaar analyseerde in zijn jaarlijkse nieuwjaars­toespraak aldaar...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

ASFALTAFWERKMACHINES STEEDS INTELLIGENTER EN EFFICIËNTER

De asfaltafwerkmachine speelt een belangrijke rol in het asfalteringsproces, aangezien ze ervoor zorgt dat het asfaltmengsel in de juiste dikte, over de gewenste breedte en met de juiste temperatuur verspreid wordt.
Volledig artikel lezen

UITZONDERLIJKE TOELOOP EN BEZOEKERSRECORD VOOR 97E BRUSSELS MOTOR SHOW

Ondanks twee dagen die gehinderd werden door sneeuwval, mocht Febiac meer dan 442.000 bezoekers verwelkomen op het 97e autosalon. Een recordcijfer voor het Auto-Moto-Van Salon én een zeer duidelijk signaal van de Belgische burger over het belang dat zij hechten aan hun individuele mobiliteit.
Volledig artikel lezen

VOLKSWAGEN CV VERKOZEN TOT MOST LOVED VAN 2019

De Volkswagen CV werd op het salon voor lichte bedrijfsvoertuigen in Brussel verkozen tot de Most Loved Van 2019. De tweede plaats van deze verkiezing, georganiseerd door Febiac en Transportmedia, ging naar Ford.
Volledig artikel lezen

FINANCIERING BESTELWAGEN BIEDT TAL VAN FISCALE VOORDELEN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

TOEGEVOEGDE WAARDE AANPASSEN AAN VERANDERENDE BEHOEFTEN

Naar jaarlijkse gewoonte hield SIGMA ook dit jaar haar nieuwjaarsreceptie op het autosalon. Voorzitter Dries Van Haut verwachte in zijn vorige nieuwjaarstoespraak een jaar dat zelfs nog iets beter kon zijn dan het recordjaar 2017 en zag zijn voorspellingen voor het afgelopen jaar werkelijkheid worden.
Lees meer

BOUWONDERNEMERS SCHATTEN 2019 POSITIEF IN

De bouwbarometer die Bouwunie elk kwartaal publiceert is in het vierde kwartaal gestegen tot 100,8 indexpunten. Op die manier klokt het jaargemiddelde van 2018 af op 100,6 indexpunten, wat duidelijk beter is dan het gemiddelde van de vorige jaren.
Lees meer

UNIFORM VEILIGHEIDSKADER PRIMORDIAAL BIJ WEGENWERKEN

De Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) en de Vlaamse wegenbouwers (Vlawebo) dringen al langer aan op overleg rond de veiligheidsvoorschriften en -maatregelen bij wegenwerken.
Lees meer

FONTAINASWIJK KRIJGT GROENE MAKE-OVER

Het einde van het jaar betekende ook het einde van de werken in de Jacques Francksquare en de Vorstsesteenweg in Sint-Gillis die werden uitgevoerd door Beliris.
Lees meer

WEG NAAR HET WERK VERLOOPT STEEDS TRAGER

Terwijl de gemiddelde snelheid van een (bouw)bestelwagen in 2007 nog 67 km/u bedroeg, is dat vandaag gedaald tot 51 km/u. Dat is slechts één van de negatieve bevindingen die Bouwunie aan het licht heeft gebracht in haar bevraging naar mobiliteit en verplaatsingen bij haar leden.
Lees meer

COPRO VERANTWOORDELIJK VOOR RIOLERINGSELEMENTEN IN GRES

COPRO is als certificatie-instelling sinds 31 maart 2018 verantwoordelijk voor de BENOR-certificatie van buizen, hulpstukken en verbindingen in gres. COPRO heeft deze taak overgenomen van INISMa (Belgian Ceramic Research Centre) die tot dan de certificatie beheerde en de inspecties op de productie-eenheden uitvoerde.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Asfaltafwerkmachines steeds intelligenter en efficiënter

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be