3 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Sloopuitrustingsstukken winnen aan grootte en kracht

120pxTegenwoordig moeten sloopuitrustingsstukken tot heel wat in staat zijn. Ze moeten niet alleen oude gebouwen kunnen slopen, ze worden ook aan­gewend voor de afbraak van kunstwerken, sluizen enz. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn er allerlei systemen die voor specifieke afbraakwerken kunnen worden ingezet. Ondanks wat hun naam doet vermoeden, tonen minigraafmachines zich groots bij tal van toepassingen. Deze krachtige manusjes-van-alles herbergen heel wat vermogen in een compacte behuizing en geven u als aannemer de kans om ook die klussen aan te gaan die in eerste instantie eerder wat te uitdagend leken. Maar wat zijn nu de mogelijkheden wanneer u een investering overweegt?

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

BIA levert Komatsu HB365-3 hybridegraafmachine aan Groep Fisse

MB Crusher pakt uit op bauma 2019

MAN presenteert talrijke nieuwigheden op bauma 2019

Liebherr presenteert grondverzetinnovaties op bauma 2019

Meer nieuws

SLOOPUITRUSTINGSSTUKKEN WINNEN AAN GROOTTE EN KRACHT

Tegenwoordig moeten sloopuitrustingsstukken tot heel wat in staat zijn. Ze moeten niet alleen oude gebouwen kunnen slopen, ze worden ook aan­gewend voor de afbraak van kunstwerken, sluizen enz.
Volledig artikel lezen

GEMAK EN COMFORT PRIMEREN BIJ MINIGRAAFMACHINES

Ondanks wat hun naam doet vermoeden, tonen minigraafmachines zich groots bij tal van toepassingen. Deze krachtige manusjes-van-alles herbergen heel wat vermogen in een compacte behuizing en geven u als aannemer de kans om ook die klussen aan te gaan die in eerste instantie eerder wat te uitdagend leken.
Volledig artikel lezen

MAATSCHAPPELIJKE KOSTEN VAN VERSPREIDE BEBOUWING VOOR HET EERST BECIJFERD

De maatschappelijke kosten voor infrastructuur, mobiliteit en open ruimte liggen een stuk hoger buiten de gebieden met stedelijke kenmerken. Dat blijkt uit een studie die het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid met ondersteuning van VITO uitvoerde naar de graad van verspreide bebouwing in Vlaanderen en de daaraan verbonden maatschappelijke kosten.
Lees meer

KORTRIJK BEKROOND VOOR MOOISTE PUBLIEKE RUIMTE VAN VLAANDEREN

De herinrichting van de Oude Leieboorden in Kortrijk, een ontwerp van ingenieursbureau Arcadis en Michel Desvigne, kaapte tijdens het Congres Publieke Ruimte de prijs weg voor beste openbare ruimte van Vlaanderen en Brussel.
Lees meer

TOEKOMSTGERICHT TRANSPORTEREN VIA HET WATER

Op donderdag 21 maart 2019 verzamelden ondernemers uit Vlaanderen en Nederland in het bezoekerscentrum van North Sea Port in Gent. Daar hield waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg nv een binnenvaartevent voor huidige en toekomstige ondernemers in samenwerking met Waterwegen & Zeekanaal vzw, POM Oost-Vlaanderen, Voka Oost-Vlaanderen en North Sea Port.
Lees meer

OMSCHOLING IN BOUWSECTOR WORDT FISCAAL AANGEMOEDIGD

De Confederatie Bouw is tevreden dat de Kamercommissie Sociale Zaken het opleidingsbudget, een deel van de arbeidsdeal, heeft goedgekeurd. Wie zijn ontslag krijgt, kan een deel van de ontslagpremie op een fiscaal gunstige manier investeren in omscholing.
Lees meer

LAGER BTW-TARIEF NOG VEEL BETER DAN SLOOP- EN HEROPBOUWPREMIE

Vanaf 7 maart kan een particulier een premie van 7.500 euro krijgen voor de afbraak van één of meer en de daaropvolgende herbouw van één of meer woningen of een appartementsgebouw.
Lees meer

OP TWEE NA ZACHTSTE BOUWWINTER VAN DE EEUW

Constructiv, het sectorfonds van de bouw, erkent elk jaar dagen van vorst en blijvende sneeuw waarop de bouw niet kan werken en waarvoor de arbeiders een vergoeding krijgen.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Sloopuitrustingsstukken winnen aan grootte en kracht

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be