29 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vermijd zware investeringen: kies voor huren

120pxHuren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen. Er zijn echter heel wat richtlijnen verbonden aan het huren en verhuren van bouwmachines en ook de digitalisering zorgt voor een ware revolutie.

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde, op specifieke individualisering en daardoor ook modulair gestructureerde marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

VERMIJD ZWARE INVESTERINGEN: KIES VOOR HUREN

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

3D-ZEBRAPADEN VOOR MEER VEILIGHEID

Op drie plaatsen in Vlaanderen heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zebrapaden aangelegd die een 3D-illusie opwekken. Het wil daarmee onderzoeken of een 3D-zebrapad de veiligheid van de voetgangers verhoogt.
Lees meer

GEVLEUGELDE ZEBRAPADEN VOOR MEER VERKEERSVEILIGHEID

Uit een proefproject van het Agentschap Wegen en Verkeer blijkt dat gevleugelde zebrapaden de verkeersveiligheid van voetgangers verhogen. De eerste resultaten van het proefproject dat afgelopen zomer werd gelanceerd zijn positief.
Lees meer

BENOR-CERTIFICATIE VOOR WEGENBETON VOOR DE CCB-CENTRALE VAN VOORDE

Op 23 april behaalde de groep CCB (Compagnie des Ciments Belges) het Benor-certificaat voor een belangrijk aantal soorten wegenbeton, geproduceerd in de betoncentrale te Voorde.
Lees meer

AWARDS VOOR WATERDOORLATEND ASFALT

Op de BOA 'Best of Activation' en BOCA 'Best of Content Awards' heeft de lanceringscampagne van Drainphalt® drie awards in de wacht gesleept. De jury kende de campagne tweemaal de hoofdprijs toe: een keer voor beste productlancering en een tweede keer voor beste b2b-campagne.
Lees meer

AGORIA: “INVESTEER IN BETERE DOORSTROMING BIJ VERSMALLING VAN WEGEN"

Indien het Brussels gewest al zijn kruispunten zou uitrusten met slimme verkeerslichten, kan het de files met 30 procent laten dalen en zorgen voor een betere doorstroming.
Lees meer

INITIATIEF VOOR VERANTWOORDE PRODUCTIE EN INKOOP VAN NATUURSTEEN

Beltrami/Brachot en Stoneasy.com (onderdelen van de Brachot-Hermant Group) hebben het Trustone convenant ondertekend. Ze deden dat samen met de voltallige Benelux Federatie van Natuursteengroothandels (Febenat).
Lees meer

IMVO INITIATIEF TRUSTONE VOOR EERLIJK NATUURSTEEN

De natuursteensector in Nederland en België bestaat uit enkele honderden bedrijven gespecialiseerd in het importeren en verwerken van natuursteen. In Azië, Afrika en Latijns-Amerika wordt natuursteen echter regelmatig gewonnen en verwerkt onder omstandigheden waarbij mensen- en/of arbeidsrechten worden geschonden en waarbij het milieu wordt geschaad.
Lees meer

RECORDAANTAL BEZOEKERS VOOR OPEN WERVENDAG

Ruim 84.000 bezoekers hebben op zondag 19 mei genoten van de 13e editie van de Open Wervendag, een initiatief van de Confederatie Bouw. Dit jaar konden er 135 werven bezocht worden, van grote infrastructuurwerken tot werven van energiepositieve woningen, ziekenhuizen, zwembaden, (hoge)scholen en nog veel meer.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Vermijd zware investeringen: kies voor huren

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be