7 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Stofbestrijding steeds belangrijker bij afbraakwerken

120pxTegenwoordig moeten sloopuitrustingsstukken tot heel wat in staat zijn. Ze moeten niet alleen oude gebouwen kunnen slopen, ze worden ook aan­gewend voor de afbraak van kunstwerken, sluizen enz. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn er allerlei systemen die voor specifieke afbraakwerken kunnen worden ingezet. Daarnaast winnen oplossingen die ervoor zorgen dat sloopuitrustingsstukken snel en gemakkelijk kunnen worden verwisseld, aan populariteit.
Interesse in gratis tickets voor Matexpo, dé vakbeurs voor bouwmaterieel die plaatsvindt van woensdag 11 tot en met zondag 15 september in Kortrijk Xpo? Of wilt u er gewoon graag alles over weten? Lees dan snel verder!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.
Volledig artikel lezen

SLOOPUITRUSTINGSSTUKKEN WINNEN AAN GROOTTE EN KRACHT

Tegenwoordig moeten sloopuitrustingsstukken tot heel wat in staat zijn. Ze moeten niet alleen oude gebouwen kunnen slopen, ze worden ook aan­gewend voor de afbraak van kunstwerken, sluizen enz.
Volledig artikel lezen

SPECTACULAIRE VIDEO: GERENOVEERDE SLUISDEUR TERUGGEPLAATST

 VIDEOIn de haven van Zeebrugge is een volledige sluisdeur vanuit de achterhaven overgebracht naar de Pierre Vandammesluis en opnieuw teruggeplaatst. Dat was een spectaculaire operatie, want de deur weegt 2.500 ton en heeft de oppervlakte van een kwart voetbalveld.
Video

PORT OF ANTWERP EN UANTWERPEN LEGGEN INNOVATIEVE ASFALTWEG AAN

Port of Antwerp en de Universiteit Antwerpen (UA) leggen ter hoogte van het voormalige Delwaidedok een weg met proefsecties aan. Sensoren in de wegstructuur meten constant de vervorming van het asfalt op een baan met zwaar verkeer.
Lees meer

EERSTE VOORONTWERP VOOR N26 HERENT-LEUVEN

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft de afgelopen maanden belangrijke knopen doorgehakt in het dossier van de fietspaden langs de Nieuwe Mechelsesteenweg (N26), het stuk weg tussen de E314 en de Leuvense Ring (R23).
Lees meer

ENVISAN WINT CHARTER DUURZAAM ONDERNEMEN

Envisan, milieudochter van Jan De Nul Group, heeft voor het tweede jaar op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen ontvangen als erkenning voor de uitvoering van haar duurzaamheidsplan.
Lees meer

LEICA GEOSYSTEMS EN AUTODESK BUNDELEN KRACHTEN

Met de toenemende complexiteit van bouwprojecten en de enorme hoeveelheden informatie die in het kader daarvan gegenereerd worden, is de samenwerking en data-uitwisseling tussen informatiesystemen en industriestandaarden een voorwaarde voor succes.
Lees meer

BOUW DRAAIT OP VOLLE TOEREN

De bouwbarometer blijft het goed doen. In het tweede kwartaal van 2019 scoort hij een klein beetje lager dan in het eerste kwartaal, maar 100,8 is toch een goed cijfer.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Ga gratis naar
Matexpo, dé vakbeurs voor bouwmaterieel

Het belangrijkste sectornieuws voor u samengevat

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be