4 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Verdichtingswalsen steeds efficiënter en ergonomischer

120pxVerdichtingswalsen zijn essentieel bij funderings- of wegenwerken om te zorgen voor een solide basis waarop later gereden of gebouwd kan worden. Ze zijn echter veel meer dan louter een zwaargewicht op de werf; door de technologische mogelijkheden zijn de machines vrij intelligent geworden, waardoor het proces van het verdichten zelf een pak sneller, accurater en rendabeler geworden is.

Interesse in gratis tickets voor Matexpo, dé vakbeurs voor bouwmaterieel die plaatsvindt van woensdag 11 tot en met zondag 15 september in Kortrijk Xpo? Of wilt u er gewoon graag alles over weten? Lees dan snel verder!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

VERDICHTINGSWALSEN VOL TOPTECHNOLOGIE

Verdichtingswalsen zijn essentieel bij funderings- of wegenwerken om te zorgen voor een solide basis waarop later gereden of gebouwd kan worden. Ze zijn echter veel meer dan louter een zwaargewicht op de werf; door de technologische mogelijkheden zijn de machines vrij intelligent geworden, waardoor het proces van het verdichten zelf een pak sneller, accurater en rendabeler geworden is.
Volledig artikel lezen

BETONBESCHERMING IN DE INDUSTRIËLE- EN AFVALWATERZUIVERINGSINDUSTRIE

160pxBetonnen structuren, zoals opslagtanks voor afvalwater, worden vaak blootgesteld aan agressieve invloeden. Biogene zuren tasten het beton aan, scheuren ontstaan, zuren dringen verder door, het beton brokkelt af en de structuur wordt onbruikbaar.
Lees meer

AFTELLEN NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land, en dankzij uw vakblad bovendien GRATIS te bezoeken.
Volledig artikel lezen

MINDER OLIEVERBRUIK DANKZIJ PARTNERSHIP MET SHELL

160pxIn een veranderende wereld maakt sustainability een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsstrategie van de Gelderse firma Bredenoord. Die duurzaamheidsgedachte uit zich door de aggregaten precies te dimensioneren in relatie tot de toepassing, maar ook binnen de eigen onderhoudsdienst, waar de olie in de aggregaten pas wordt afgelaten wanneer dit effectief nodig is.
Volledig artikel lezen

NIEUW ONTWERP VOOR BRUG OVER DE WATERSPORTBAAN

In 2022 staat de realisatie van een fiets- en voetgangersbrug over de Watersportbaan gepland. Die brug zal een belangrijke schakel zijn in de hoofdfietsroute 'Westeringspoor' en zal er komen in het verlengde van het fietspad aan de Papiermolenstraat en het Alice Béviairepad aan Malem.
Lees meer

DÉ SPECIALIST IN CENTRALE EN AUTOMATISCHE SMERINGEN

160pxBEKA Lube staat al een kwarteeuw te boek als dé referentie bij uitstek inzake centrale en automatische smeersystemen. Ondernemingen kunnen er terecht voor zowel de automatische smering van installaties als voor centrale smering van mobiele applicaties zoals voertuigen of machines.
Volledig artikel lezen

WERELDWIJDE INFRASTRUCTUURBOUW IN STIJGENDE LIJN

GlobalData, een toonaangevend gegevens- en analysebedrijf, verwacht dat de wereldwijde infrastructuurbouw tussen 2019 en 2023 in reële termen met gemiddeld 4,8% per jaar zal groeien.
Lees meer

ONTDEK DE BELANGRIJKSTE NIEUWIGHEDEN VOOR DE INFRA-ONDERNEMER

Op vrijdag 13 september wordt op Matexpo een onbijtsessie gehouden. Daar kan u in vier korte sessies van telkens 1000'' de belangrijkste nieuwigheden voor de infra-ondernemer ontdekken.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Verdichtingswalsen steeds efficiënter en ergonomischer

Wereldwijde infrastructuurbouw in stijgende lijn

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be