11 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Winnaars Matexpo Awards 2019 bekendgemaakt!

120pxDe kogel is door de kerk! Op de officiële openingsceremonie van de 38e editie van Matexpo werden op dinsdagavond 10 september de winnaars bekendgemaakt van de prestigieuze Matexpo Awards. Van Der Spek won met de Liebherr kunststof hijskabel voor torenkranen de zevende Innovation Award, Arden Equipment ging met het Arden Jet geïntegreerd hogedrukwatersproeisysteem op hydraulische rotsbrekers met de vijfde Green Award lopen, en de allereerste Safety Award kwam in handen van DOKA met de FreeFalcon mobiele valbeveiliging.

Ing. Danny Van Parys MSc

Bladmanager

Klik hier voor gratis tickets

Hoe Matexpo best te bereiken?

Ontdek hier de exposanten

Met de Matexpo App loop je nooit verloren

Aftermovie Matexpo 2017

VAN DER SPEK WINNAAR MATEXPO INNOVATION AWARD

Van Der Spek won met de Liebherr kunststof hijskabel voor torenkranen de zevende editie van de Matexpo Innovation Award. De award heeft als doel de grootste technische innovatie die op de beurs wordt tentoongesteld, te onderscheiden.
Volledig artikel lezen

ARDEN EQUIPMENT WINNAAR MATEXPO GREEN AWARD

Arden Equipment won met het Arden Jet geïntegreerd hogedrukwatersproeisysteem op hydraulische rotsbrekers de vijfde editie van de Matexpo Green Award. De award heeft als doel de meest milieuvriendelijke machine of innovatie die op de beurs wordt tentoongesteld, te onderscheiden.
Volledig artikel lezen

DOKA WINNAAR MATEXPO SAFETY AWARD

DOKA won met de FreeFalcon mobiele valbeveiliging de allereerste editie van de Matexpo Safety Award. De award heeft als doel de meest vernieuwende veiligheidstoepassing die op de beurs wordt tentoongesteld, te onderscheiden.
Volledig artikel lezen

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.
Volledig artikel lezen

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Winnaars Matexpo Awards 2019 bekendgemaakt!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be