29 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

Lees online

INFRASTRUCTURE ONLINE

Bij de verkoop van bedrijfsvoertuigen wordt de meerwaarde momenteel onbelast met als resultaat de snellere vergroening van het wagenpark van bedrijven. Deze maatregel wordt echter afgeschaft waardoor vanaf 2020 de meerwaarden volledig belast worden. In dit online magazine leest u er alles over en gaan we bovendien dieper in op interviews met Tom Hoogmartens (Hoogmartens Wegenbouw) en Anne Beeldens (AB-Roads), de kilometerheffing op opleggertrekkende voertuigen, de workshop certificatie van wegenbeton ...
Veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit uw sector
GeoSea neemt meerderheidsbelang in G-tec
Beltrami en Brachot bundelen krachten
Philip Goris nieuwe CFO van Matexi
Danny Van Assche nieuwe topman Unizo
Meer nieuws

Nieuwe modellen voor uw assortiment
Vernieuwd hydraulisch systeem zorgt voor stille en precieze graafmachine
Nieuwe mobiele graafmachine onder alle omstandigheden inzetbaar
Nieuwe kaakbreker is de referentie voor mobiel breken
Meer nieuwigheden

Tom Hoogmartens ziet in elke crisis een opportuniteit

Tom Hoogmartens is de amper 31-jarige CEO van wegenbedrijf Hoogmartens Wegenbouw. Hoogmartens loodste zijn firma door de woelige crisisjaren 2013-2015, ging voor diversificatie in het gamma en boorde, om minder afhankelijk te zijn van de verkiezingsgedreven Vlaamse investeringsmarkt, ook de Nederlandse markt aan.
Lees hier het volledige artikel

Anne Beeldens: "Gebrekkige herstellingen knabbelen aan het budget"

Een van de sterktes van betonwegen is hun lange levensduur. Maar hier ligt ook meteen hun zwakte. Door het robuuste karakter van betonverhardingen wordt een goed onderhoud immers vaak vergeten.
Lees hier het volledige artikel

Workshop 'Certificatie Wegenbeton' op 16/01/2018

De certificatie van wegenbeton is een feit! Maar wat houdt deze certificatie juist in? Wat verandert er in de manier van voorschrijven? Kan elk betonmengsel gecertificeerd worden? Op deze en nog veel meer vragen zal een antwoord geboden worden tijdens de studiedag "Certificatie van Wegenbeton".
Lees meer

Verhegge en Astro-plan winnen Aquafin-awards

Rioolwaterzuiveraar Aquafin reikte zijn jaarlijkse awards uit voor het advies- en ingenieursbureau en de aannemer die het voorbije jaar het meest kwaliteitsvol en omgevingsvriendelijk tewerk gingen.
Lees meer

Fiscus belast vanaf 2020 meerwaarde op verkoop bedrijfsvoertuigen

Bij de verkoop van bedrijfsvoertuigen wordt de meerwaarde momenteel onbelast met als resultaat de snellere vergroening van het wagenpark van bedrijven. Deze maatregel wordt echter afgeschaft waardoor vanaf 2020 de meerwaarden volledig belast worden.
Lees meer

Extra laadinfrastructuur voor milieuvriendelijke wagens

Eind november 2017 startte het Benefic-project dat extra infrastructuur voor milieuvriendelijke voertuigen wil realiseren. Het ontbreken van voldoende infrastructuur om onderweg te laden of te tanken is namelijk nog steeds een grote drempel bij de keuze voor een milieuvriendelijk voertuig.
Lees meer

Opleggertrekkende voertuigen worden kilometerheffingplichtig

Vanaf 1 januari 2018 zullen opleggertrekkende voertuigen met een maximaal toegelaten massa (MTM) kleiner of gelijk aan 3,5 ton (categorie N1, carrosseriecode BC) ook onder de kilometerheffing in Belgiƫ vallen. Zij zullen dus verplicht een steeds ingeschakelde On Board Unit (OBU) aan boord moeten hebben.
Lees meer

Pirelli kalender 2018 beschikbaar

De kalender van Pirelli van 2018 werd eind november 2017 gelanceerd door de Engelse fotograaf Tim Walker. Het thema van deze 45e editie, waarin 18 modellen in beeld gebracht worden, is 'Alice in Wonderland'.
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Meerwaarde op verkoop bedrijfsvoertuigen vanaf 2020 belast

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be