13 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGAS AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

INFRASTRUCTURE ONLINE

Voor belangrijke werven verwachten bouwheren grote kwaliteitsinspanningen van alle bouwpartners. Om deze kwaliteiteisen met een grote zekerheid te garanderen specialiseerde COPRO zich in de keuring en de certificatie ervan. U leest in dit online magazine alles over deze verhoogde productiecontrole. Daarnaast trakteren wij u ook op een vooruitblik op Infra Expo 2018, een video over de verhuis van een asfaltcentrale, de aftermovie van het Bouwcongres, de FEBE Elements Awards ...
Veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit uw sector

Dynapac lanceert nieuwe visuele productidentiteit
Doosan Bobcat Demo Days waren succesvol
Erkat ontwikkelt stofafzuigsystemen voor roterende trommelfrezen
3D-techniek voor metrolijnuitbreiding in Londen
Meer nieuws

Nieuwe modellen voor uw assortiment
Nieuwe asfalteermachine ideaal voor constructies in steden en reparatiewerkzaamheden
Binnendraaier naar Europese wensen
Nieuwe verreikers genieten van betere prestaties en vermogen
Meer nieuwigheden

Verhoogde productiecontrole biedt verhoogde zekerheid

Voor belangrijke werven verwachten bouwheren grote kwaliteitsinspanningen van het ontwerp, het bestek, de gebruikte producten en de uitvoering ... Om de nodige zekerheid te bieden over de toegepaste producten, heeft COPRO zich gespecialiseerd in de keuring en certificatie van de kwaliteit en conformiteit van deze producten.
Lees hier het volledige artikel

Infra Expo 2018 focust op toenemende verkeerscongestie

Van woensdag 16 tot en met donderdag 17 mei 2018 is Infra Expo dé vakbeurs op het gebied van wegenaanleg, vaarwegen en infrastructuur. Het is bovendien het eerste en enige platform voor alle professionals op het vlak van infrastructurele voorzieningen in België en Zeeuws-Vlaanderen.
Lees hier het volledige artikel

Timelapsevideo verplaatsing asfaltcentrale Van Wellen

 VIDEOEen bestaande asfaltcentrale uit het Nederlandse Venlo die door Van Wellen werd aangekocht, werd gedemonteerd en vervolgens opnieuw opgebouwd op haar nieuwe stek in Kieldrecht (Beveren). Die werkwijze is uniek in Vlaanderen. De nieuwe asfaltcentrale van Aannemingen Van Wellen is zowel op technologisch als op ecologisch vlak vooruitstrevend.
Bekijk hier de video

Video: Bobcat machines creëren Europa's grootste supercrossbaan

 VIDEOHet evenementenbedrijf JLFO heeft de grootste supercrossbaan ooit aangelegd: het circuit voor de Parijse SX-wedstrijd in Nanterre, nabij Parijs. Dat gebeurde met vijf grondverzetmachines, waaronder een Bobcat E62 compacte graafmachine, twee Bobcat T870 laders, een Bobcat T650 lader en een Doosan DX165W-5 mobiele graafmachine.
Bekijk hier de video

Geniet van de aftermovie van het Bouwcongres

 VIDEOOntdek hoe het Bouwcongres enthousiaste bouwondernemers in topconditie bracht. Maarten Vangramberen hield het overzicht op alle aanvals- en verdedigingstechnieken. Dankzij onder meer coach Franky Van Der Elst gaan bouwondernemers vanaf nu sterker het veld op.
Bekijk hier de video

Nieuwe lichtvisie gewestwegen betreft veiligere verlichting

De Vlaamse overheid wil energiezuiniger verlichten met ledverlichting, de lichthinder minimaliseren via graduele overgangen en de veiligheid verhogen met o.a. retro-reflecterende markeringen voor fietsers en verlichte oversteekplaatsen voor voetgangers.
Lees meer

Talentenwerf zorgt voor stageplekken bij openbare werven

Talentenwerf heeft tot nu toe 18 stages voor werkzoekenden gerealiseerd op twee werven van de nv BAM, in de voorbereidende werken voor de Oosterweelverbinding. Van de eerste 18 stagiairs zijn er inmiddels 8 aangeworven door de aannemers op de werf.
Lees meer

FEBE Elements Awards 2017 belonen innovatie

Naar jaarlijkse gewoonte werden de meest prestigieuze, innoverende en inspirerende projecten in prefab beton in aanwezigheid van tal van genodigden extra in de verf gezet door middel van de uitreiking van de Elements Awards.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Bekijk hier de video

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Verhoogde productiecontrole op werf biedt verhoogde zekerheid

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be