10 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

INFRASTRUCTURE ONLINE

2017 was voor België opnieuw een recordjaar voor de files. De gemiddelde Belg stond frequenter, maar ook langer stil in het verkeer met grote economische en milieukosten ten gevolge. Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts beantwoordt deze recente filerecords nu met recordinvesteringen. U leest er in dit eerste online magazine van het jaar alles over. We bespreken bovendien ook de unieke Vlaamse investeringen in de nieuwe spoorinfrastructuur, de Europese steun voor de verhoging van de bruggen over het Albertkanaal, de nieuwste vrouwenkalender van Würth …
Veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit uw sector
Ingestorte parkeergarage P1 in Eindhoven wordt gesloopt
Aanpassingen kilometerheffing goederenvervoer 2018
Meerwaarde bij verkoop vrachtwagen blijft onbelast
Bouwsector treft langere opzegtermijnen vanaf 2018
Meer nieuws

Nieuwe modellen voor uw assortiment
Speciale tunnelversies wielladers bieden optimale prestaties en bescherming
Nieuwe valbeveiliging staat garant voor een veiligere en productievere werkomgeving
Nieuwe hydraulische breker is een economisch model voor hoge prestatie-eisen
Kleiklinkers in tegelformaat garanderen snelle plaatsing en minder onderhoud
Meer nieuwigheden

Vlaanderen investeert 1,4 miljard in vlot en veilig verkeer

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts beantwoordt de filerecords met recordinvesteringen. In 2018 investeert Vlaanderen maar liefst 1,4 miljard euro in vlotter en veiliger verkeer.
Lees meer

Vlaanderen investeert mee in nieuwe spoorinfrastructuur

Federale minister van Mobiliteit François Bellot en Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts hebben een principieel akkoord gesloten over de nieuwe spoorinvesteringen. De elf Vlaamse spoorprioriteiten, aangevuld met twee extra spoorprojecten worden versneld aangepakt omdat Vlaanderen met eigen middelen over de brug komt.
Lees meer

Europa investeert 27 miljoen euro in Albertkanaal

Om het fileleed in ons land te doen afnemen, wordt een breder gebruik van de waterwegen als oplossing geopperd. In dat verband is het Albertkanaal de belangrijkste waterweg in Vlaanderen. Ook de Europese Unie ziet dat in en voorziet daarom 15 pps-projecten van een financiële steun.
Lees meer

Startschot voor verhoging bruggen Albertkanaal

In Zutendaal is het startschot gegeven voor de herbouw van de brug van de N730 over het Albertkanaal. De werken kaderen in een publiek-private samenwerking tussen De Vlaamse Waterweg en Via T Albert waarbij er zeven bruggen over het kanaal worden verhoogd.
Lees meer

Video: Holcim België promoot binnenwatervervoer bij klanten

 VIDEOBinnenwatervervoer biedt heel wat voordelen: een kleinere ecologische voetafdruk, maar ook minder geluidsoverlast voor de buurtbewoners. Voor elk schip rijden er immers 50 vrachtwagens minder op onze wegen. Zo koos ook het bedrijf Marlux in Frankrijk ervoor om samen met Holcim alle aanvoer van zand en grint over het water te laten verlopen.
Bekijk hier de video

Video: Matexpo 2017 blikt terug met aftermovie

 VIDEONa een topeditie van Matexpo 2017 blikt de organisatie even terug. Wie de highlights nog even wil herbeleven, wordt zeker in zijn behoefte voldaan via deze aftermovie. Deze video betekent meteen ook de lancering van de vernieuwde campagne voor Matexpo 2019.
Bekijk hier de video

Würth kalender zorgt voor een zinderend 2018

Ook dit jaar vereeuwigt de nieuwe editie van de Würth vrouwenkalender drie adembenemende topmodellen op een even prachtige locatie. Met een aantal van bijna 800.000 stuks, heeft de Würth vrouwenkalender een van de grootste oplages ter wereld.
Lees meer

De 10 best betaalde stielmannen opgelijst

De best verdienende stielmannen zijn degene met de meeste vakkennis, ervaring en verantwoordelijkheid. Jobat zette de tien best verdienende arbeiders uit de bouwsector op een rij (gemiddeld brutoloon per uur voor ondernemingen met 20 of meer arbeiders).
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Vlaanderen investeert 1,4 miljard in vlot en veilig verkeer

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be