7 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR OPENBARE WERKEN EN RUIMTELIJKE INRICHTING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZiet ook u in elke crisis een opportuniteit?

Hoogmartens Wegenbouw is een familiebedrijf dat dit jaar zijn vijfenvijftigste verjaardag viert. Met Tom Hoogmartens is momenteel de derde generatie aan de slag. InfraStructure had een boeiend gesprek met de gedreven bedrijfsleider, die een duidelijke visie heeft voor zowel de sector als zijn eigen onderneming. Tevens blikken we nog even terug op ons rondetafelgesprek over certificatie van wegenbeton én op ons interview met Vlaams minister Ben Weyts, en bekijken we hoe de Antwerpse Kaaien gerenoveerd en gestabiliseerd worden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Bouwmachines aan heuse opmars bezig
Extra beursdag valt in de smaak
13e Salon des Mandataires lokt weer heel wat volk
Gratis naar Intermat Parijs dankzij InfraStructure
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Vier nieuwe modellen veiligheidsschoenen
Mobiel zakelijk computergebruik met krachtige prestaties
Het toolstation voor een ergonomische werkbeleving
Stabiele metingen gegarandeerd
Meer nieuwigheden

Tom Hoogmartens ziet in elke crisis een opportuniteit

Tom Hoogmartens is de amper 31-jarige CEO van wegenbedrijf Hoogmartens Wegenbouw, dat ruim tachtig werknemers tewerkstelt in België en Nederland. Hoogmartens loodste zijn firma door de woelige crisisjaren 2013-2015, ging voor diversificatie in het gamma en boorde ook de Nederlandse markt aan.
Volledig artikel lezen

Renovatie en stabilisatie Antwerpse Scheldekaaien

De Antwerpse Scheldekaaien schuiven, scheuren en kantelen. Het grote stabiliteitsprobleem leidde tot een overkoepelend project waarbij tot en met 2031 de kaaien over een lengte van in totaal 7 kilometer vernieuwd, gerenoveerd en gestabiliseerd zullen worden.
Volledig artikel lezen

Kenmerken en specifieke eisen wegenbeton

Wat is het verschil met de Benor-certificatie van stortklaar beton? En zijn er specifieke eisen aan gecertificeerd wegenbeton? De panelleden van het rondetafelgesprek omtrent de recente certificatie van het wegenbeton geven er voor u een antwoord op.
Volledig artikel lezen

Hoe certificeren en voorschrijven van het wegenbeton

Hoe kan een producent zich laten certificeren? Is er reeds een gecertificeerd wegenbeton beschikbaar? En hoe kan een bouwheer gecertificeerd beton voorschrijven? De panelleden van het rondetafelgesprek omtrent de recente certificatie van het wegenbeton geven er voor u een antwoord op.
Volledig artikel lezen

Ben Weyts: “Meer investeren en minder verkeersdoden"

Vlaams minister Ben Weyts spreekt over de gevoelige verhoging van de budgetten in de mobiliteit van Vlaanderen. Hij is bovendien zeer trots op de betere verkeersveiligheid dankzij de oprichting van het Vlaams Huis voor Verkeersveiligheid en acties via repressie en preventie.
Volledig artikel lezen

Digitale bouw wordt prioriteit in de sector

De Europese bouwsector komt dichter en dichter bij zijn visie om een gemeenschappelijke digitale bouwstrategie te bekomen. Dat is cruciaal om een digitale transformatie van de industrie onder controle te krijgen.
Lees meer

Antwerpse leerlingen oefenen bouwtechnieken in op Oosterweelwerf

Werkplekleren op of nabij een bouwwerf is een doeltreffende manier om schoolse kennis om te zetten in de praktijk. Daarom organiseert Talentenwerf regelmatig educatieve oefenmomenten waarbij leerlingen hun bouwcompetenties versterken in een realistische omgeving.
Lees meer

Recordopbrengst van 266 miljoen euro tijdens strijd tegen sociale fraude

Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude Philippe De Backer haalde voor het hele jaar 2017 een recordbedrag op van 266 miljoen euro. “Ik heb van de strijd tegen sociale fraude een prioriteit gemaakt, met extra aandacht voor sociale dumping en uitkeringsfraude."
Lees meer

http://infrastructure.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ziet ook u in elke crisis een opportuniteit?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be