Michiel Kuijs nieuwe managing director van DAF België

Kuijs had al de leiding over DAF Trucks Nederland & Scandinavië sinds 2018

Sinds 1 november 2019 is Michiel Kuijs de nieuwe managing director van DAF Trucks België en DAF Trucks Nederland & Scandinavië. Kuijs heeft de afgelopen 20 jaar een uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van marketing en sales binnen het bedrijf. Zo was hij 9 jaar lang managing director van de internationale Sales Operations-afdeling. In 2018 werd hij al managing director van DAF Nederland, en kreeg hij ook verantwoordelijkheid over de Scandinavische markten. 
“Het feit dat Nederland en België dicht bij elkaar liggen en de uitgebreide ervaring van Michiel binnen de internationale truckindustrie creëren een prachtige mogelijkheid om de functies van managing director DAF België en DAF Nederland te combineren. Dankzij de synergie kunnen we de leidende positie van DAF in die landen verder uitbouwen”, zegt Richard Zink, lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor marketing & sales. “De verkooporganisaties in beide landen blijven bestaan. De uitstekende en zeer ervaren teams waarop wij, onze dealers en onze klanten in Nederland, België, Luxemburg en Scandinavië kunnen bouwen, maakten het mogelijk de verantwoordelijkheden van Michiel Kuijs verder uit te breiden.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.