Online magazines

07 oktober 2020 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
Aandachtspunten bij het plaatsen van keramische buitentegels
De plaatsing van keramische buitentegels moet uiteraard op een correcte manier gebeuren. Zo moet de ondergrond stabiel genoeg zijn en moet tussen de tegels een voegbreedte van minimum 4 of 5 mm worden aangehouden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De plaatsing van keramische buitentegels moet uiteraard op een correcte manier gebeuren. Zo moet de ondergrond stabiel genoeg zijn en moet tussen de tegels een voegbreedte van minimum 4 of 5 mm worden aangehouden.
Het zal je maar overkomen: je voert graafwerken uit en raakt een gasleiding. Je wist wel dat je een KLIP-aanvraag had moeten doen, maar je deed het niet. Of misschien wist je het niet, en negeerde je onbewust de verplichte voorzorgsmaatregelen.
Kwarts is een van de meest voorkomende stoffen in bouwmaterialen, maar het bewerken ervan brengt heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Er moeten dan ook preventiemaatregelen worden genomen om de blootstelling...
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Uit een studie van de KU Leuven blijkt dat wanneer de btw op sloop en wederopbouw van 21% naar 6% verlaagd wordt in heel België, het aantal heropgebouwde woningen stijgt met 35% en het jaarlijks budgettair overschot voor de staat 60 miljoen euro...
Tijdens een gesprek van Vlario met Vlaams ministers Zuhal Demir en Lydia Peeters en Vlaams parlementslid Robrecht Bothuyne, werd ingegaan op de opportuniteiten en uitdagingen voor de lokale besturen.
De winnaar van de eerste VLARIO-innovatieprijs is het project ‘Burgerparticipatie samen met infiltratie’ van Aquafin, Studiebureau Cnockaert, Stad Roeselare en VMM.
Een logistieke bouwhub, die functioneert als ontkoppel- en verzamelpunt van goederenstromen naar bouwwerven, kan de kosten van stedelijke werven met meer dan 40% doen dalen.
Eind september kreeg het asfalt op de Groenenborgerlaan in Antwerpen een nieuwe toplaag. UAntwerpen en het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw gebruikten voor het eerst in Vlaanderen een asfaltmengsel met splitmastiek en verjongingsmiddel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.