Online magazines

09 december 2020 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
Delft de elektrische graafmachine het  graf van de traditionele machines?
Of u nu een ‘believer’ of ‘non-believer’ bent in de klimaatdiscussie, dat verandert weinig tot niets aan de overduidelijke evolutie van de maatschappij. Het ecobewustzijn zien we ook in onze sector sterker weerspiegeld, bijvoorbeeld in de strengere milieunormen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Of u nu een ‘believer’ of ‘non-believer’ bent in de klimaatdiscussie, dat verandert weinig tot niets aan de overduidelijke evolutie van de maatschappij. Het ecobewustzijn zien we ook in onze sector sterker weerspiegeld.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
De Zuiderhelling aan het Antwerpse Steenplein is van een vernieuwd en waterdicht dek voorzien. De werken maken deel uit van de herontwikkeling van het Steenplein en het innoveren van de kaailijn. De oplevering van de werken is voorzien voor eind 2020.
JCB lanceert een nieuw gamma van elektrische producten onder de naam E-TECH. De machines zijn 100% elektrisch, hebben geen uitstoot en maken “bakken” minder lawaai.
Vanaf 1 januari 2021 moeten vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC kilometerheffing betalen wanneer ze in België rijden met een ...
COVID-19 liet niet veel ruimte voor toeristische avonturen en verre reizen. Maar de LIQUI MOLY kalender 2021 maakt veel goed. De olie- en additievenspecialist koos de mooiste plaatsen van het land van herkomst als decor voor de kalender.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.