naar top
Menu
Logo Print

Hyundai Construction Equipment bouwt betrouwbaarheidsonderzoekscentrum

Nieuw centrum moet werkterrein evaluatielaboratorium uitbreiden
magazine

Hyundai Construction Equipment (HCE) is begonnen met de bouw van een groot betrouwbaarheidsonderzoekscentrum in Yongin, Gyeonggido (Zuid-Korea). Het project, met een totale investering van 77 miljard KRW (bijna 59 miljoen euro), is bedoeld om het werkterrein van het evaluatielaboratorium uit te breiden. Het bouwproject moet volgend jaar augustus afgerond zijn.
Het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum zal uitgerust zijn met een groot laboratorium waar de werking van materieel in extreme omgevingen van -40 °C tot 80 °C kan worden getest en dat daarnaast voorzien is van simulatoren en de allernieuwste test- en meetapparatuur. Tevens zullen er diverse onderzoeken en experimenten worden uitgevoerd ten behoeve van milieuvriendelijke technologie, hoge efficiëntie en geluiddempingstechnologie, om aan de strengere uitlaatgaswetgeving te kunnen voldoen.
Kim Gwang-min, vicepresident van het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum bij HCE: “Wanneer het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum voltooid is, zal de voorbereidende controle van hydraulische en mechanische delen tot eindproducten worden versterkt en het concurrentievermogen op het gebied van de kwaliteit van eindproducten sterk verbeterd zijn. Naarmate het vertrouwen in en de loyaliteit aan ons merk toeneemt, rekenen wij op een verdere versnelde, wereldwijde marktpenetratie.”

HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT EUROPE

HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT EUROPE

+3214562200
+3214593406