naar top
Menu
Logo Print

Liebherr toont 60.000e graafmachine op Champs Elysées

De graafmachine nam een bijzondere plaats in op de mooiste avenue ter wereld
magazine

Op een evenement in het Maison de l’Alsace, in het hartje van de Parijse Champs Elysées, heeft Liebherr zijn 60.000e rupsgraafmachine tentoongesteld. De graafmachine nam een bijzondere plaats in op de mooiste avenue ter wereld op 12 en 13 september. 
De 60.000e rupsgraafmachine is volgens Liebherr de mooiste manier om de knowhow en duurzaamheid van zijn historische productiesite in Colmar, in de Franse Elzas, te tonen. Op 1 maart werd de graafmachine voorgesteld aan de lokale ambtenaren en aan de werknemers van de productiesite. Sindsdien was ze al op verschillende plekken te bewonderen: op de Bauma in München, tijdens de Ronde van Frankrijk in Colmar … 
Dit keer was het vlaggenschip van de Colmariërs te zien voor het Maison de l’Alsace op de Champs Elysées. Met het bezoek aan de Franse hoofdstad benadrukte de Elzasse schoonheid haar historische afkomst op een internationale en symbolische locatie als de Champs Elysées. 
Net als de andere graafmachines van de gloednieuwe R 922-generatie wordt dit exemplaar gekenmerkt door een nieuw ontwerp dat het comfort, de veiligheid, de ergonomie en de prestaties verbetert.
De graafmachines rollen van een speciale assemblagelijn die dit jaar werd opgericht. De 60.000e R 922 is de eerste van de nieuwe, achtste generatie die de werkplaats van Liebherr-Frankrijk heeft verlaten en staat symbool voor lokale knowhow die ten dienste van de wereldmarkt staat. Het laatste woord is er nog niet over gezegd …

LIEBHERR

LIEBHERR

+3281627572
-