naar top
Menu
Logo Print

Manitou-groep opent nieuw trainingscentrum

Opleidingen worden er opnieuw uitgevonden
magazine

De Manitou-groep heeft een nieuw trainingscentrum geopend in zijn vestiging te Ancenis (Frankrijk). De gebouwen werden speciaal opgericht om technici op te leiden voor het onderhoud, de service en de reparatie van producten. Het centrum beantwoordt aan de behoeften in verband met de afmetingen van de machines, in het bijzonder de hoogte. Bovendien werden de ruimtes in het centrum ingericht om teamwork en het welzijn van werknemers te bevorderen.
Naast vele fysieke opleidingen biedt het opleidingscentrum ook krachtige instrumenten om te voldoen aan de toegenomen vraag naar gedecentraliseerde opleiding. Lionel Deneu, manager van het opleidingscentrum, benadrukt die toename: “In 2018 kregen meer dan 3.500 technici een opleiding. 75% van de opleiding werd op afstand of in de filialen van de groep gegeven. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, zijn er in het Training Center ook e-learningruimtes voor gerichte technische updates en ruimtes voor het vastleggen van tutorials ter ondersteuning van decentrale opleidingsactiviteiten.”
Maxime Deroch, voorzitter van de divisie Services & Solutions van de Manitou-groep: “Het is van cruciaal belang dat we ons voortdurend aanpassen om onze technici op te leiden. Dankzij de kwaliteitstraining beschikken onze teams, onze dealers en onze keyaccounts over alle kennis die nodig is om volledig te voldoen aan de verwachtingen van onze gebruikers.”

MANITOU

MANITOU

+3281654230
+3281654242