3 nieuwe DAF CF 480 FAT 6x4 Construction uitvoering voor LTB Jobé

Terugkeer van het merk DAF naar het wagenpark van LTB Jobé

Na de oprichting in 1983 door Claude Jobé ontwikkelde en vestigde het Luikse transport- en grondverzetbedrijf zich in 1999 in de regio Blégny-Barchon, langs de E40, vlakbij de Duitse en Nederlandse grens. Vandaag brengt het bedrijf de transport-, constructie-, logistiek- en opslagactiviteiten samen, evenals de overslag. Er zijn ongeveer zestig mensen actief in het bedrijf. De vloot bestaat uit 44 voertuigen. Alle voertuigen worden op werven ingezet en voeren werken zoals asfaltverharding, grondwerken, materiaaltransport en ook bouwwerkzaamheden uit. Claude Jobé was reeds lang klant bij DAF en zijn dochter Sophie, die nu aan het hoofd van het bedrijf staat, heeft onlangs een bestelling geplaatst voor drie nieuwe DAF CF 480 FAT 6x4 bakwagens, uitgerust met containerarmsystemen.
"De keuze voor de DAF CF 6x4 werd gemaakt omdat we al positieve ervaring hadden met deze voertuigen. Patricia Corman, salesadvisor van de DAF concessiehouder Truck Trading Rohen in Henri-Chapelle, legde mij bijzonder goed uit wat de sterke eigenschappen van dit voertuig zijn, zoals uptime, robuustheid en betrouwbaarheid en wat het mij zou opleveren in termen van lagere bedrijfskosten. Mijn chauffeurs zullen volledig tevreden zijn met hun nieuwe uiterst wendbare voertuig en het ergonomische comfort van de DAF CF-cabine."
"De service van de DAF concessiehouder en het feit dat zij een kant-en-klaar voertuig levert, vergemakkelijkt onze taak aanzienlijk. Ik heb maar één contactpersoon voor alles wat met de truck te maken heeft. Dat maakt alles veel eenvoudiger", vervolgt Sophie Jobé met de glimlach van een tevreden klant.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Infrastructure 

Infrastructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.