naar top
Menu
Logo Print

GENERATOR IS ONMISBAAR OP DE WERF

Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Ze zorgen onder andere voor de voeding van torenkranen en leveren stroom voor tal van gereedschappen. Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.

Hoe kies je de juiste generator?HOE KIES JE DE JUISTE GENERATOR?

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.

Nieuwe generatie generatorenSCHONER, STILLER, SLIMMER: MAAK KENNIS MET EEN NIEUWE GENERATIE

Met de nieuwe generatie generatoren kiest men voor schonere, stillere en slimmere oplossingen. 

Generatoren: geluidsnormen en emissienormenGELUIDS- EN EMISSIENORMEN VOOR GENERATOREN

Naast het reduceren van de uitstoot van CO2 en fijn stof, gaat er ondertussen ook de nodige aandacht naar het onderdrukken van het geluidsniveau.

De slimme generatorDE SLIMME GENERATOR

De nieuwe generatie generatoren is niet alleen schoner en stiller, ze wordt ook steeds slimmer. Dankzij nieuwe sturingssystemen kunnen de efficiëntie, locatie en staat van mobiele generatoren immers eenvoudig opgevolgd worden.