Bobcat lanceert 'Waste Expert'-serie

De telescopische laders zijn ideaal voor afvalverwerking en recycling

Als aanvulling op zijn succesvolle bouw- en landbouwproducten heeft Bobcat de ‘Waste Expert’-serie gelanceerd, nieuwe telescopische laders die ingezet kunnen worden in afvalverwerking en recycling. Ze bieden hefcapaciteiten van 3,4 tot 4,3 ton en hefhoogtes van 6,5 tot 8 meter, en hebben zich in de markt reeds bewezen als robuuste, efficiënte en eenvoudig te bedienen machines. De mogelijkheden om materialen, zoals balen of bulkmateriaal te heffen en te verplaatsen of op hoge opleggers en hoppers te laden, bieden echte voordelen voor de afvalverwerking en recycling. 
De Waste Expert-serie omvat vier modellen: de TL35.70, de TL34.65HF, de TL38.70HF en de TL43.80HF. Ze worden allemaal aangedreven door Bobcat Stage IV-motoren met een vermogen van 74,5 of 97 kW (100 of 130 pk). 
"Afvalverwerkings- en recyclingbedrijven hebben behoefte aan veelzijdige machines die een grote verscheidenheid aan taken aankunnen, die goed kunnen manoeuvreren in krappe ruimtes en die een maximale efficiency en veiligheid bieden gedurende de werkdag”, zegt Olivier Traccucci, senior product manager voor Bobcat Telehandler, over de nieuwe Waste Expert-serie. “Met hun krachtig ontwerp, de indrukwekkende bakopbreekkrachten, efficiënte koelsystemen, een laag zwaartepunt en een lange wielbasis om de stabiliteit en hefcapaciteit te vergroten, zijn onze nieuwe Waste Expert-laders ideaal voor afvalverwerking en recycling. Net als al onze machines zijn de Waste Expert-modellen gemaakt voor het zwaarste werk, terwijl ze toch alle wendbaarheid en veelzijdigheid bieden die nodig zijn. In de HF-modellen wordt de zeer robuuste bouw gecombineerd met een hoge debietcapaciteit voor een enorme laadproductiviteit en hefcapaciteit."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.