Online magazines

01 juli 2020 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

HOE SLIM INVESTEREN IN MOBIELE WERFCOMPRESSOREN?
Met een opeenvolging van nieuwe emissienormen wordt de uitstoot van motoren sinds begin deze eeuw stelselmatig aan banden gelegd. Dat heeft gevolgen voor tal van voertuigen en machines, compressoren incluis.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager
Met een opeenvolging van nieuwe emissienormen wordt de uitstoot van motoren sinds begin deze eeuw stelselmatig aan banden gelegd. Dat heeft gevolgen voor tal van voertuigen en machines, compressoren incluis.
Klinken op een nieuw recordjaar was ons deze keer niet gegund bij de voor­stelling van het Economisch Dossier van sectorfederatie Sigma. Niet dat 2019 niet opnieuw een ‘all time high’ cijfer liet noteren, wel speelde corona ook hier een allesbepalende rol.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Op 1 juli 2020 wijzigen de Vlaamse en Brusselse tarieven van de kilometerheffing voor vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC.
Aanvankelijk leek het alsof de bouw de coronacrisis goed ging verteren. Maar nu de sector terug draait, is de situatie totaal veranderd. Daarom benadrukken verschillende bouwfederaties het belang van een specifiek relancebeleid op maat van de sector.
Tegen 2027 moet Vlaanderen de waterkwaliteitseisen van de Europese kaderrichtlijn Water halen. Voor VCB (Vlaamse Confederatie Bouw) en VlaWeBo (Federatie van de Vlaamse aannemers van wegen- en rioleringswerken) is een belangrijk knelpunt daarbij...
De vraag naar studenten in de bouwsector heeft niet te lijden onder de coronacrisis. Meer nog, een vijfde van de bouwbedrijven zet studenten in om de opgelopen achterstand te helpen inhalen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.