Online magazines

25 november 2020 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Hoe de juiste bouwkraan kiezen voor jouw werkpatroon?
De keuze voor een bouwkraan  is niet altijd even makkelijk, want er zijn meerdere producenten die meerdere modellen aanbieden en al die modellen kunnen nog eens voorzien worden van zeer uiteenlopende opties. Ook de prijzen lopen daarom sterk uiteen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De keuze is niet altijd even makkelijk, want er zijn meerdere producenten die meerdere modellen aanbieden en al die modellen kunnen nog eens voorzien worden van zeer uiteenlopende opties. Ook de prijzen lopen daarom sterk uiteen.
Van de Belgische werknemers met werkgerelateerde gezondheidsklachten is dit bij 57% te wijten aan lichamelijke klachten. Dat blijkt uit de kerncijfers voor ergonomie in België 2020 van VerV, de Beroepsvereniging voor Ergonomie.
De laatste jaren worden wegwerkzaamheden en onderhoud van snelwegen steeds vaker ‘s nachts uitgevoerd. Dit beperkt verstoring van de verkeersstromen en wegomleidingen tot een minimum, maar...
Om alle betrokken partijen die eigenaar zijn van erfgoed te helpen, is er binnen de Confederatie Bouw een nieuwe Vakgroep Erfgoedrestauratie opgericht. De instellingen op zowel federaal niveau, als op regionaal, provinciaal en gemeentelijk niveau ...
Naar aanleiding van de ‘Dag van de Ondernemer’ zet Bouwunie samen met UNIZO de bouwondernemers traditiegetrouw in de bloemetjes en steekt hen een hart onder de riem. Deze ondersteuning en erkenning is dit jaar meer dan nodig.
Ter gelegenheid van haar 75e verjaardag, breidt JCB haar ‘Road to zero’-programma verder uit met de lancering van tal van nieuwe, volledig elektrische constructiemachines binnen het gekende E-TECH gamma.
Sommige bouwwerken die reeds duizenden jaren oud zijn kunnen we nu nog steeds bewonderen. Denken we maar aan de Chinese muur, de piramides in Egypte en de tempels uit het oude Griekenland.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.