Online magazines

17 februari 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Veilig en snel uw materiaal op de werf dankzij transportsteiger
Alle tijd die verloren gaat met het op de werf transporteren van personen, gereedschap en materialen tikt aardig aan. Een kwalitatieve transportsteiger helpt om die tijd te minimaliseren.

Ing . Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Alle tijd die verloren gaat met het op de werf transporteren van personen, gereedschap en materialen tikt aardig aan. Een kwalitatieve transportsteiger helpt om die tijd te minimaliseren.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
De diverse hittegolven en COVID-19 zorgen voor een pijlsnelle voortzetting van de ‘zwembadisering’ in ons land en een eigen vakantieparadijs in de tuin wint aan belang. Het ideale moment om als tuinarchitect of -aannemer mee te surfen op de hype.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Nog niet lang geleden behoorden infinity pools tot onze verbeelding. We zagen ze wel in de luisterrijke brochures van luxeresorts op paradijselijke bestemmingen maar hun toepassing hier leek veeleer onwaarschijnlijk. Vandaag komt daar verandering in.
De bouwsector blijft een aantrekkelijke sector voor startende bedrijven. In 2020 startten in Vlaanderen 10.356 nieuwe bouwondernemingen. Dat zijn er 895 meer dan in 2019, een stijging met 9,5% en een verdubbeling ten opzichte van 2017.
De speciale editie 2021 van THE TIRE COLOGNE, met toevoeging van het digitale element TTC@home, moet worden geannuleerd wegens de aanhoudende uitdagingen van het organiseren van handelsbeurzen en de aanhoudende reisbeperkingen als gevolg van de coronapandemie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.