Online magazines

22 september 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

 
Hoe waterinfiltratie voorzien via verharding?
Met de bouwshift in het vooruitzicht en de verharde voortuintjes die in ere hersteld dienen te worden, wordt gesloten verharding steeds meer afgezworen om hemelwater op te vangen en te laten infiltreren. Er bestaan echter verschillende oplossingen, onder meer door de verharding zelf waterdoorlatend te voorzien.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Met de bouwshift in het vooruitzicht en de verharde voortuintjes die in ere hersteld dienen te worden, wordt gesloten verharding steeds meer afgezworen om hemelwater op te vangen en te laten infiltreren. Er bestaan echter verschillende oplossingen...
De bijeenkomst van lokale autoriteiten zal worden gehouden in WEX op 30/09 en 01/10. Dé mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten en de 400 aanwezige exposanten. Om aanwezig te zijn, gebruikt u gewoon de gastcode UUSOUP8 bij het registreren
In steeds meer woningontwerpen is de tuin het verlengde van het interieur. Mensen kiezen steeds meer voor open ruimtes waar de vloer buiten doorloopt. De keuken, woonkamer of veranda vormen één grote ruimte met het terras en de tuin.
In de afgelopen maand hebben meer dan 400 slachtoffers van de overstromingen een eerste grondige oriëntatie gekregen met betrekking tot de schade die aan hun woning is aangericht. Daarvoor is de ConstruBus naar de meest getroffen plaatsen gereden.
Bouwunie reageert tevreden op de versoepelingen die worden doorgevoerd voor het collectief vervoer. Sinds 10 september kunnen bouwcamionettes immers terug op volle capaciteit gebruikt worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.