Online magazines

17 september 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
 
Minigraver gericht op gebruikgsgemak en comfort
Ondanks hun naam tonen minigravers zich groots bij tal van toepassingen. Deze krachtige manusjes-van-alles herbergen heel wat vermogen in een compacte behuizing en maken het mogelijk om ook klussen te klaren die in eerste instantie wat te uitdagend lijken. Daarnaast zijn steeds meer minigravers gericht op comfort en gebruiksgemak.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Ondanks hun naam tonen minigravers zich groots bij tal van toepassingen. Deze krachtige manusjes-van-alles herbergen heel wat vermogen in een compacte behuizing en maken het mogelijk om ook klussen te klaren die in eerste instantie wat te uitdagend lijken.
JCB is een producent die op alle vlakken binnen het bedrijf wil blijven innoveren en verbeteren. Daarom richtten ze een afdeling op die zich focust op recyclage, namelijk Industry Solutions. Het bedrijf wil een einde maken aan het 'Wastemaster'-idee, aangezien recycling...
Van alle aanzetstukken is een sloop-/sorteergrijper ongetwijfeld een van de veelzijdigste werktuigen. Sorteren, klemmen, graven, opnemen … de mogelijkheden zijn legio. Dat ze over alle sectoren heen gebruikt worden, is dan ook geen toeval.
Tijdsdruk en krappe deadlines vormen altijd een probleem wanneer wegen, bruggen, stadspleinen of andere verkeerszones moeten worden hersteld. Werken aan verkeerszones worden vaak in moeilijke omstandigheden uitgevoerd...
Exposanten, bezoekers en partners, iedereen keek reikhalzend uit naar deze bijzondere editie van MATEXPO. Het ideale beursweer en de drang om elkaar weer ‘in het echt’ te ontmoeten waren de ideale mix voor een zeer succesvolle 39e editie!
Na maanden van afstand houden, zal Municipalia doorgaan op 30/09 en 01/10 te WEX. De mogelijkheid voor de plaatselijke overheden om van gedachten te wisselen in contact met zo'n 400 bedrijven, kmo's, start-ups en verenigingen die er samenkomen.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3 l/100 km. CO₂ 66-348 g/km. (WLTP)
Bobcat kondigt een nieuwe versie aan van de E75W, een 6-tons graafmachine op banden, die voldoet aan de vereisten voor Stage V. De E57W wordt aangedreven door een Bobcat D24 Stage V-motor, die 42,5 kW (57 pk) vermogen levert bij 2.400 tpm.
De Vlaamse bouwsector krijgt een eigen ‘Tinder’. Met de BILDR-app van sectorfonds Constructiv vinden Vlaamse bouwbedrijven in enkele swipes hun match met werkzoekende arbeiders. “Zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden biedt de app...
Huurland heeft het verhuurbedrijf Global Rent uit Boortmeerbeek overgenomen. De firma zoekt nieuw expansiegebied in Vlaanderen. De overname van Global Rent past binnen de ambitie van Huurland om een toonaangevende totaalaanbieder te worden...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.