Online magazines

18 augustus 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
 
BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION
Aan het huren van bouwmaterieel zijn heel wat voordelen verbonden. Zo kan je als aannemer flexibeler, efficiënter en voordeliger te werk gaan. Je hoeft geen grote investeringen te doen en hebt dus geen groot kapitaal nodig. Zeker als starter is dit een ideale gelegenheid.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Aan het huren van bouwmaterieel zijn heel wat voordelen verbonden. Zo kan een aannemer flexibeler, efficiënter en voordeliger te werk gaan. Het aanschaffen van eigen machines is niet enkel duur, maar zorgt voor onzekere situaties.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Als professional is het niet altijd mogelijk om elke bouwmachine meteen aan te kopen. Bovendien kan het zijn dat u een bepaalde machine slechts eenmalig nodig hebt. In dergelijke gevallen kan het aangewezen zijn om te kiezen voor leasing.
In de machinebouw zijn begrippen als Industrie 4.0, digitalisering en het Internet of Things al lang niet meer weg te denken. Sensoren en slimme sturingen maken daar al langer de dienst uit. Op bouwwerven moet het allemaal wat robuuster zijn, maar toch zien we ook...
Zelfrijdende auto's, het is iets waar de mensheid al enorm lang idyllisch over nadenkt. Al in de jaren 50 rezen stemmen over deze droom. Jaar na jaar werd deze droom meer waarheid, maar welke invloed zal dat hebben op onze weginfrastructuur?
De genomineerden voor de Matexpo Awards 2021 zijn gekend. De onafhankelijke jury bestaande uit specialisten uit de sector selecteerde onder leiding van juryvoorzitter Danny Van Parys de drie genomineerden voor de drie Awards.
Zoals je inmiddels ongetwijfeld weet kan MATEXPO dit jaar gewoon doorgaan. En jij kan er dankzij jouw vakplatform InfraStructure opnieuw gratis bij zijn! Het enige wat je moet doen is de code AAN2721 ingeven bij jouw online registratie.
De ERA CO2-calculator voor bouwmaterieel is voortaan ook beschikbaar het Nederlands. De calculator is een online tool voor het schatten van de koolstofvoetafdruk van bouwmaterieel gedurende de hele levenscyclus.
De Raad van Beheer van FEBE heeft Vincent Kerkstoel verkozen tot nieuwe voorzitter van de Federatie van de Betonindustrie (FEBE). Hij volgt Stefan Van Buggenhout (CRH Structural Concrete nv) op, die zijn mandaat na een periode van 7 jaar beëindigde.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.