Online magazines

15 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Aandachtspunten bij plaatsing gepolierd beton
In moderne tuinen wordt meer en meer gekozen voor gepolierd beton. Dat materiaal is grotendeels naadloos, kan in veel kleuren worden aangeleverd en beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. De plaatsing van gepolierd beton vraagt echter heel wat ervaring en vakkennis, want het eindresultaat kan worden beïnvloed door verschillende factoren...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

In moderne tuinen wordt meer en meer gekozen voor gepolierd beton. Dat materiaal is grotendeels naadloos, kan in veel kleuren worden aangeleverd en beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. De plaatsing ervan vraagt echter heel wat ervaring en vakkennis.
De organisatoren van BATIBOUW – de beurs die oorspronkelijk voorzien was van 19 tot en met 27 februari – hebben in overleg met het exposantencomité besloten om deze, samen met de tezelfdertijd plaatsvindende vakbeurzen, uit te stellen tot mei 2022.
Beton is naast in de utiliteitsbouw ook niet meer weg te denken uit de woningbouw. Funderingen, kolommen, balken en vloeren worden in gietbeton uitgevoerd en dat moet dus bekist worden. In dit artikel bespreken we een aantal belangrijke overwegingen!
Na een gedwongen afwezigheid van een jaar heeft FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, opnieuw haar FEBE Elements Awards uitgereikt. Tijdens de ceremonie werden in vijf categorieën projecten bekroond.
Zoals we afgelopen zomer in het zuiden van ons land zagen, zal klimaatverandering voor méér en hevigere stortbuien zorgen. Er zijn gelukkig verschillende opties om een woning te beschermen tegen wateroverlast.
Minister van Financiën Vincent Van Peteghem krijgt groen licht van Europa voor de verlenging van de btw-verlaging voor sloop en heropbouw. De Europese Raad Economische en Financiële Zaken (Ecofin) keurde unaniem de hervorming van de Europese...
De bouwsector wordt momenteel zwaar getroffen door de vierde coronagolf. Ruim 6 op de 10 bedrijven kampten recent met een of meerdere afwezigen als gevolg van corona (besmetting en/of quarantaine). Dat hoog aantal afwezigen hindert de bouwactiviteit.
De Groep Thomas & Piron heeft de vennootschappen BAM Galère en BAM Lux (dochter­ondernemingen van BAM) overgenomen.
Yanmar Compact Equipment heeft zijn eerste prototype van een elektrische minigraafmachine voorgesteld: de nieuwe SV17e.
Na de overname van Doosan Infracore (nu Hyundai-Doosan Infracore) door Hyundai Heavy Industries Group is de intermediaire holdingmaatschappij Hyundai Genuine opgericht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.